ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Φέντερερ: "Προτεραιότητά μου το Wimbledon"

Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ στην Κέιπ Τάουν στις 7 Φεβρουαρίου του 2020.
Ο Ρότζερ Φέντερερ σε φιλικό ματς κόντρα στον Ναδάλ AP PHOTO/HALDEN KROG

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι πανευτυχής για την επιστροφή του στα κορτ, έχει χαμηλές προσδοκίες για τα αποτελέσματά του στη Ντόχα ενώ ελπίζει να είναι στο 100% της δυναμικής του στην grass court season.

Ελάχιστες ώρες απομένουν για το μεγάλο comeback του Ρότζερ Φέντερερ στη δράση. Ο 39χρονος Ελβετός δεν το έβαλε κάτω παρά το νέο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο γόνατό του, δεν τον αφορά καν το γεγονός ότι πλησιάζει τα 40 του χρόνια και δηλώνει πανέτοιμος να γράψει νέα κεφάλαια στην ήδη τρομερή του ιστορία!

Προειδοποιεί, όμως, να μην περιμένουμε πολλά από αυτόν στο τουρνουά της Ντόχα μιας και δεν γνωρίζει πώς θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός επίσημου ματς μετά από 14 μήνες αποχής.

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο να παίζω σε ένα τουρνουά. Έχει περάσει πολύς καιρός. Δεν περίμενα ότι θα περνούσε τόσο πολύς καιρός. Τώρα είμαι στη φάση που περιμένω να δω πώς θα ανταποκριθώ στα ματς κόντρα σε κορυφαίους τενίστες. Θα είμαι χαρούμενος αν πάρω στα πόδια δύο με τρία ματς στη Ντόχα" ανέφερε ο "Βασιλιάς".

"Έχω κάνει πολύ δυνατή προπόνηση αλλά το να παίζεις ματς είναι διαφορετικό. Τώρα, πρέπει να γίνω πιο γρήγορος, πιο δυνατός και να βελτιώνω διαρκώς τη φυσική μου κατάσταση. Για μένα, η σεζόν ξεκινάει στο χορτάρι. Εκεί περιμένω να είμαι πανέτοιμος".

"Ο λόγος που παίζω ακόμα είναι αυτός που με κρατάει στο τουρ τόσα χρόνια. Λατρεύω το τένις και να ταξιδεύω ώστε να παίζω σε τουρνουά. Ελπίζω να μπορέσω ξανά να παίξω κόντρα στους καλύτερους παίκτες στα μεγαλύτερα τουρνουά. Πιστεύω ότι δεν έχει γραφτεί ακόμα το τελευταίο κεφάλαιο στην ιστορία μου" ανέφερε ο Μαέστρος που αγωνίζεται κόντρα στον Σαρντί ή τον Έβανς.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ