WIMBLEDON

Φέντερερ για Wimbledon: "Φυσικά και θέλω να ξαναπαίξω εδώ, αλλά ποτέ δεν ξέρεις"

Ο Ρότζερ Φέντερερ στο Wimbledon
Ο Ρότζερ Φέντερερ στο Wimbledon 2021 KIRSTY WIGGLESWORTH/ ASSOCIATED PRESS

Ο Ρότζερ Φέντερερ μίλησε για την παρουσία του στο Wimbledon, εξέφρασε την επιθυμία του να βρίσκεται εκεί και του χρόνου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως όλα θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο αγαπημένο του Wimbledon, γνωρίζοντας σκληρή ήττα με 6-3, 7-6, 6-0 από τον Χούμπερτ Χουρκάτς, στα προημιτελικά της Τετάρτης στο Λονδίνο.

O κάτοχος 8 τίτλων στο Βρετανικό Όπεν και 20 συνολικά σε Grand Slam, δήλωσε πολύ χαρούμενος με την αντίδραση του κόσμου στο τέλος του ματς, με τους Βρετανούς να χαρίζουν ένα μοναδικό χειροκρότημα στον 39χρονο Ελβετό καθώς αποχωρούσε από το Center Court.

"Το κοινό ήταν απίστευτο. Το ovation ήταν φανταστικό. Το λάτρεψα. Γι'αυτό παίζω. Γι'αυτό παίζω ακόμα. Είμαι πολύ ευγνώμων για την υποστήριξη που έχω όλα αυτά τα χρόνια. Σήμερα και πάλι ήταν ξεχωριστό" είπε ο Φέντερερ ο οποίος τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει αλλά δεν μπορεί να ξέρει από τώρα αν θα επιστρέψει στο Wimbledon του χρόνου.

"Είμαι πολύ χαρούμενος που έφτασα τόσο μακριά, που έφτασα εδώ. Με όλα όσα πέρασα, το επίπεδο του παιχνιδιού μου ήταν πολύ καλό. Φυσικά και θέλω να ξαναπαίξω εδώ αλλά στην ηλικία μου ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις" είπε χαρακτηριστικά.

Για τον προγραμματισμό του στη συνέχεια της χρονιάς, ο Φέντερερ είπε: "Πρέπει να ξεκουραστώ μερικές ημέρες. Θα μιλήσω με την ομάδα μου και θα αποφασίσουμε μαζί τι χρειάζεται να κάνω για να φτάσω σε καλύτερη φόρμα και να είμαι πιο ανταγωνιστικός. Το σώμα μου είναι καλά και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθώ αν θέλω να γίνω πιο ανταγωνιστικός και να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο. Το ήξερα αυτό επιστρέφοντας στα courts"

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ