ΤΕΝΙΣ

"Χαρακίρι" της Σαφίνα

"Χαρακίρι" της Σαφίνα
Κίμικο Ντάτε Κραμ

Θύμα έκπληξης έπεσε η Σαφίνα και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Ρολάν Γκαρός. Πάει και η Δανιηλίδου

Ιδανική αυτόχειρας η Ρωσίδα πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο που προηγήθηκε με ένα σετ και ένα break, για να γνωρίσει την ήττα με 3-6, 6-4, 6-4 και να αποκλειστεί από τον 1ο γύρο! Η Κραμ είχε φτάσει στα ημιτελικά του συγκεκριμένου τουρνουά το 1995.
"Λυπάμαι πολύ για εκείνη, αλλά χαίρομαι για εμένα", υποστήριξε η νικήτρια, η 2η μεγαλύτερη σε ηλικία παίκτρια που κερδίζει αγώνα στο Ρολάν Γκαρός. Προηγήθηκε 4-2 στο τρίτο σετ, η Σαφίνα έσπασε τη ρακέτα της από τα νεύρα και το μόνο που έκανε η Ντάτε ήταν να περιμένει το επόμενο λάθος της αντιπάλου της. Αυτό έγινε στον τελευταίο πόντο του ματς.

Κατά τ'άλλα η Ζιστίν Ενάν νίκησε για πρώτη φορά στο αγαπημένο της τουρνουά μετά το 2007. Η Βελγίδα δίχως να εντυπωσιάσει κανέναν ιδιαίτερα, απέκλεισε τη μαχητική Βουλγάρα Τσβετάνα Πιρόνκοβα, επικρατώντας 6-4, 6-3. Επόμενη αντίπαλος της είναι η Τσέχα Κλάρα Ζακοπάλοβα που νίκησε τη Σλοβένα Καταρίνα Σρεμπότνικ με 7-6 (7-3), 4-6, 6-2.

Τέλος και το διπλό για τη Λένα Δανιηλίδου. Η Ελληνίδα και η παρτενέρ της Σου-Γουέι Χσιέχ ηττήθηκαν με 7-5, 7-6 (7-1) από την Τσέχα Πέτρα Κβίτοβα και την Ελβετίδα Στέφανι Βόεγκελε στον 1ο γύρο του τουρνουά στο διπλό.




ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ