ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Χαμός με Τζόκοβιτς, έπεσε το stream της δίκης

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα ATP WORLD FINALS
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στα ATP WORLD FINALS © 2021 LUCA BRUNO / AP IMAGES

Έξαλλα τα σερβικά media, καθώς το stream της δίκης του Νόβακ Τζόκοβιτς δεν λειτουργεί με αποτέλεσμα να μην υπάρχει, προς ώρας τουλάχιστον, πλήρης ενημέρωση απ' όσα λέγονται στην διαδικασία.

Αυτά που συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην Μελβούρνη, είναι βγαλμένα από σενάριο ταινίας του Hollywood. Τα ξημερώματα της Δευτέρας (10/1) αναμενόταν η δίκη του Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος κρατείται σε ξενοδοχείο στο οποίο ζουν εδώ και εννέα-δέκα χρόνια μετανάστες, ωστόσο το stream της μετάδοσης της διαδικασίας έπεσε από τους δεκάδες χιλιάδες χρήστες που προσπάθησαν να συνδεθούν για να παρακολουθήσουν με αποτέλεσμα να μην υπάρχει πλήρης ενημέρωση για όσα γίνονται στην αίθουσα με τους δικαστές και τους δικηγόρους του Σέρβου τενίστα.

Αυστραλιανοί δημοσιογράφοι βρίσκονται και έξω από το δικαστήριο, αλλά και έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο βρίσκεται ο Τζόκοβιτς, στο οποίο έφτασε ένα λευκό van που δεν αποκλείεται τελικά να τον μεταφέρει στην διαδικασία. Την ίδια στιγμή, η μητέρα του Νόλε και η σύζυγός του υποστηρίζουν πως οι συνθήκες στις οποίες μένει ο Σέρβος σούπερσταρ είναι άθλιες, καθώς δεν τηρούνται οι βασικοί κανόνες υγιεινής, δεν προσφέρεται πρωινό, δεν υπάρχει τηλεόραση και τα παράθυρα παραμένουν ερμητικά κλειστά. Το SPORT24 παρακολουθεί την υπόθεση και θα σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα κορυφαία σερβικά media, με τους συμπατριώτες του Τζόκοβιτς να παραμένουν έξαλλοι για την συμπεριφορά της κυβέρνησης και των αρχών της Αυστραλίας απέναντι στον ήρωά τους. Λέγεται πως προσφέρθηκε ένα νέο link για stream αποκλειστικά για δημοσιογράφους τοπικών μέσων, το οποίο ωστόσο δεν έφτασε ποτέ στην Σερβία με αποτέλεσμα να υπάρχει ακόμη περισσότερος ηλεκτρισμός και ακόμη περισσότερη ένταση.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ