AUSTRALIAN OPEN

Australian Open: Ο Μπερετίνι υπέταξε τον Μονφίς, ραντεβού με Ναδάλ στα ημιτελικά

Ο Ματέο Μπερετίνι σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Γκαέλ Μονφίς για τα προημιτελικά του Australian Open 2022, Μελβούρνη | Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022
Ο Ματέο Μπερετίνι σε στιγμιότυπο του αγώνα με τον Γκαέλ Μονφίς για τα προημιτελικά του Australian Open 2022, Μελβούρνη | Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022 © 2022 HAMISH BLAIR/ASSOCIATED PRESS

Ο Ματέο Μπερετίνι χρειάστηκε κάτι λιγότερο από 4 ώρες για να υποτάξει με 3-2 σετ τον Γκαέλ Μονφίς στα προημιτελικά του Australian Open, παρότι πήρε τα πρώτα δύο σετ.

Ο Ματέο Μπερετίνι προκρίθηκε από την προημιτελική φάση του Australian Open, ύστερα από τη μεγάλη μάχη που έδωσε με τον Γκαέλ Μονφίς.

Ο Ιταλός νο7 στον κόσμο επικράτησε με 3-2 σετ σε κάτι λιγότερο από 4 ώρες, αν και είχε την ευκαιρία να επικρατήσει νωρίτερα.

Ο Μπερετίνι έκανε από ένα break σε κάθε ένα από τα πρώτα δύο σετ, τα οποία κατέκτησε με 6-4. Στο 4ο game του 2ου σετ, ο 25χρονος είχε οκτώ αποτυχημένες προσπάθειες να κάνει το 2-2 και τα κατάφερε με την ένατη, προσφέροντας σπουδαίο θέαμα στο κοινό της Μελβούρνης.

Ο Γάλλος νο17 στον κόσμο ανέβασε στροφές στη συνέχεια, έκανε ένα break στο 3ο σετ και δύο στο 4ο και τα πήρε με 6-4.

Ο Μπερετίνι δεν άφησε περιθώριο στο τελευταίο σετ, προηγήθηκε με 4-0 και στο τέλος κατέκτησε τη νίκη με 6-2, δίνοντας ραντεβού με τον Ράφα Ναδάλ στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

TAGS AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ