ATP FINALS

ATP Finals: Στα ημιτελικά ο εντυπωσιακός Τζόκοβιτς

Ο Τζόκοβιτς πανηγυρίζει νίκη του κόντρα στον Ρούμπλεφ
Ο Τζόκοβιτς πανηγυρίζει νίκη του κόντρα στον Ρούμπλεφ © 2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής του Green Group στα ATP Finals ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ο οποίος επικράτησε του Αντρέι Ρούμπλεφ και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Ο Σέρβος επικράτησε πολύ άνετα του Αντρέι Ρούμπλεφ, διπλασίασε τις νίκες του στο Τορίνο και σφράγισε την παρουσία του στα ημιτελικά του ATP Finals, μετά και την απόσυρση του Στέφανου Τσιτσιπά.

Μέσα σε μόλις 69 λεπτά αγώνα, ο Νο1 τενίστας του κόσμου επικράτησε του Ρώσου αντιπάλου του με 6-3, 6-2 και πανηγύρισε την 10η πρόκρισή του στους "4" κορυφαίους των τελικών της ΑΤΡ.

Αυτήν είναι η 13η νίκη νίκη του Νόλε στις τελευταίες 14 εμφανίσεις του στο Tour. Έχει να φύγει ηττημένος από court, από τις 12 Σεπτεμβρίου και τον τελικό του US Open, όπου έχασε με straight sets από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Κόντρα στον Ρούμπλεφ, την Τετάρτη, σέρβιρε μαγικά, έβγαλε 14(!) άσους, δεν υπέπεσε σε διπλό λάθος και κέρδισε 34/48 πόντους πίσω από το σερβίς του, για να μην αφήσει το παραμικρό περιθώριο στον Νο5 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ρούμπλεφ δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα πίσω από το δικό του σερβίς, σε αντίθεση με όσα είδαμε από αυτόν κόντρα στον Τσιτσιπά και έκανε 26(!) αβίαστα λάθη (μόλις 8 ο Τζόκοβιτς), γνωρίζοντας την straight sets ήττα με κάτω τα χέρια.

Πλέον, ο 24χρονος θα διεκδικήσει τη 2η θέση του ομίλου στην 3η αγωνιστική, αντιμετωπίζοντας τον Κάσπερ Ρουντ. Σε περίπτωση νίκης επί του Νορβηγού, ο Ρούμπλεφ θα βρεθεί στα ημιτελικά.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ