ΤΕΝΙΣ

Αρντέν, the million dollar woman

Αρντέν, the million dollar woman
Μορεσμό-Αρντέν

Aυτό το χρηματικό ποσό αναπαύεται στον τραπεζικό λογαριασμό της Ζιστίν Ενίν Αρντέν, μετά την κατάκτηση του τουρνουά της Μαδρίτης

Τότε στη Νέα Υόρκη, τώρα στη Μαδρίτη η Βελγίδα επικύρωσε τον τίτλο της ως η κορυφαία τενίστρια για το 2006 και κατάφερε να κερδίσει για πρώτη φορά φέτος τη Γαλλίδα Αμελί Μορεσμό με 6-4, 6-3.

Η νίκη ισοδυναμεί με την κατάκτηση ενός Γκραν Σλαμ για τη 25χρονη τενίστρια, αφού " απέδειξα ορισμένα πράγματα στον εαυτό μου στο τέλος της σεζόν και είμαι Νο1 πια. Αυτό το τουρνουά αποτελούσε μεγάλη πρόκληση για μένα και πραγματικά, δεν ήξερα τι να περιμένω".

Πλουσιότερη κατά ένα εκατομμύριο δολλάρια για τη νίκη της, η Αρντέν πάει διακοπές και ξέρει καλά πλέον ότι έκανε καλά που δεν αποφάσισε να ολοκληρώσει τη σεζόν της μετά το US Open. Το τουρνουά της Μαδρίτης ήταν το πρώτο για τη λιλιπούτεια Βελγίδα μετά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Στο διπλό, για δεύτερη σερί χρονιά νικήτριες ήταν η Αμερικανίδα Λίσα Ρέιμοντ και η Αυστραλή Σαμάνθα Στόσουρ, που νίκησαν την Αυστραλή Ρίνα Σταμπς και την Κάρα Μπλακ από τη Ζιμπάμπουε με 3-6,6-3, 6-3.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ