ΤΕΝΙΣ

Από τα ψηλά στα χαμηλά

Από τα ψηλά στα χαμηλά
Μάρκος Παγδατής

Εκτός 20άδας έμεινε ο Μάρκος Παγδατής μετά την έξοδο του από το Αυστραλιανό Όπεν

Ο Παγδατής απέτυχε να υπερασπιστεί τους βαθμούς που κέρδισε την περασμένη χρονιά στο "Melbourne Park" και έχασε δέκα θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη.
Στην 21η θέση πλέον συναντάμε τον 21χρονο τενίστα με 1.215 βαθμούς και πρέπει να "ρεφάρει" στο επόμενο τουρνουά που θα συμμετάσχει, στο Παρίσι, για να μην χάσει κι άλλες ακόμη θέσεις.

Ο πρώτος Έλληνας τενίστας, ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης βρίσκεται στο Νο113 στον κόσμο με 394 βαθμούς (και είναι Νο212 στο διπλό), κερδίζοντας τέσσερις θέσεις σε σύγκριση με την προηγούμενη εβδομάδα. Τρομερή άνοδο είχε και ο Βασίλης Μαζαράκης που βρίσκεται στο Νο364 με 93 βαθμούς, ανεβαίνοντας 20 ολόκληρες θέσεις.

Όσο για την κορυφή, αυτή τρομάζει με τη διαφορά του Ρότζερ Φέντερερ από τους υπόλοιπους. Ο Ελβετός έχει μαζέψει 8.120 βαθμούς, 3.000 και παραπάνω βαθμούς πάνω από τον δεύτερο Ραφαέλ Ναδάλ (4.775).

Ο φιναλίστ του τελικού, Χιλιανός Φερνάντο Γκονζάλες βρίσκεται στο Νο5, κερδίζοντας τέσσερις θέσεις, με 2.710 βαθμούς, μία κάτω από τον άλλο κερδισμένο, Άντι Ρόντικ. Εντός Top10 πέρασε ο Τόμι Χάας, στο Νο9 με 2.155 βαθμούς.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ