ΤΕΝΙΣ

Αντίο Άαχεν!

Αντίο Άαχεν!
Οικονομίδης

Ο Κωνσταντίνος Οικονομίδης αποχαιρέτησε νωρίς νωρίς το τουρνουά Challenger στο Άαχεν. Από το Σίδνεϊ θα ξεκινήσει ο Μάρκος Παγδατής το 2007

Ο Νο1 Έλληνας τενίστας, όπως φοβόμασταν, αποκλείστηκε στον πρώτο κιόλας γύρο από τον πρώην φιναλίστ του Ρολάν Γκαρός, Ραϊμόν Σλούιτερ.

Ο Ολλανδός τενίστας και κορυφαίος παίκτης στο κυρίως ταμπλό, έδωσε μάχη για να αποκλείσει τον Οικονομίδη, κερδίζοντας τον με 7-6 (7-5), 6-7 (8-6), 6-4.

Στο Σίδνεϊ ο Παγδατής

Οι Αυστραλοί αγάπησαν τόσο τον Μάρκο Παγδατή που έχουν αναγάγει σε μεγάλο θέμα την επιστροφή του νεαρού τενίστα στην Αυστραλία.

Ο 21χρονος φιναλίστ του Αυστραλιανού Όπεν θα εκκινήσει την προσπάθεια του, προκειμένου να κατακτήσει τον τίτλο στο "Melbourne Park" του χρόνου, από το κορυφαίο warm-up τουρνουά, το "Sydney International" από τις 7 έως τις 13 Ιανουαρίου στο οποίο θα συμμετάσχουν ο Ραφαέλ Ναδάλ, ο Λέιτον Χιούιτ και ο Τζέιμς Μπλέικ μεταξύ άλλων.

" Ο Μάρκος είναι ένας από τους σόουμεν του τένις τώρα πια και χωρίς αμφιβολία υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες ανακαλύψεις του 2006 και το σπορ είναι τυχερό που έχει ένα ταλέντο σαν και αυτόν", ανέφερε σε γραπτή του δήλωση, ο διευθυντής του τουρνουά Γκρεγκ Γουότσον.







ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ