ROLAND GARROS

Αλκαράθ - Τζόκοβιτς: Ο Σέρβος έκανε "ακούραστο" break λόγω ιατρικού time-out του Ισπανού

Ο Τζόκοβιτς έδειξε ενδιαφέρον για τον τραυματισμό του Αλκαράθ
Ο Τζόκοβιτς έδειξε ενδιαφέρον για τον τραυματισμό του Αλκαράθ PRINT SCREEN

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς έκανε (νομότυπα) break στο σερβίς του Κάρλος Αλκαράθ, καθώς ο Ισπανός τενίστας ζήτησε ιατρικό time-out χωρίς να υπάρχει διακοπή στο σετ.

Ένα σπάνιο "σκηνικό" έγινε στον αγώνα του Κάρλος Αλκαράθ με τον Νόβακ Τζόκοβιτς για τον πρώτο ημιτελικό του Rolland Garros, καθώς ο "Νόλε" έσπασε ακούραστα το σερβίς του Ισπανού και μάλιστα με τη συγκατάθεσή του.

Συγκεκριμένα στο δεύτερο game του τρίτου σετ, ο Αλκαράθ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη δεξιά γάμπα του, με τον Τζόκοβιτς να τρέχει στο πλευρό του για να δει πώς είναι. Ο Ισπανός τότε ζήτησε από τη διαιτητή να λάβει ιατρικό time-out χωρίς να έχει δικαίωμα.

Τότε η διαιτητής τον ρώτησε αν ήθελε να πάρει ιατρικό time - out, με "κύρωση" να χάσει το game και ο Ισπανός το δέχθηκε. Το κοινό αποδοκίμασε αυτή την απόφαση, όμως έγινε νομότυπα. Για να λάβει ένας παίκτης ιατρικό time out πρέπει να γίνεται μετά από διακοπή του αγώνα. Ένας αγώνας τένις διακόπτεται μετά την ολοκλήρωση του πρώτου game και στη συνέχεια μετά από κάθε δύο games (3ο, 5ο και ούτω καθ' εξής).

TAGS ROLAND GARROS ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ