ATP

Αλκαράθ: Ανέβηκε έκτος στην Παγκόσμια κατάταξη και απειλεί τον Τσιτσιπά

Carlos Alcaraz, of Spain, celebrates after winning a point during the final match with Alexander Zverev, of Germany, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Paul White)
Carlos Alcaraz, of Spain, celebrates after winning a point during the final match with Alexander Zverev, of Germany, at the Mutua Madrid Open tennis tournament in Madrid, Spain, Sunday, May 8, 2022. (AP Photo/Paul White) AP

Η ραγδαία άνοδος του Κάρλος Αλκαράθ στην Παγκόσμια κατάταξη συνεχίζεται με τον 19χρονο να ανεβαίνει στην έκτη θέση και να απειλεί πλέον τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Η κατάκτηση του Madrid Open από τον Κάρλος Αλκαράθ επιτρέπει στον 19χρονο Ισπανό να ανέβει και άλλο στην Παγκόσμια κατάταξη.

Το νέο μεγάλο αστέρι του τένις θα βρεθεί το πρωί της Δευτέρας (09/05) για πρώτη φορά στην καριέρα του στο Νο6 της επίσημης κατάταξης και πλέον κυνηγά τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Πριν το Roland Garros δεν μπορεί να τον περάσει όμως στο γαλλικό όπεν ο 23χρονος Έλληνας έχει να υπερασπιστεί του 1200 βαθμούς που πήρε από την περσινή πορεία του μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης.

Με δεδομένη την εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται ο Αλκαράθ δεν αποκλείεται να τον προσπεράσει στο Roland Garros, ενώ σίγουρα με τέτοιες εμφανίσεις ο 19χρονος Ισπανός μπορεί να ανέβει ακόμα πιο ψηλά.

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ