ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Αδερφός Τζόκοβιτς: "Αρχίσαμε να πανηγυρίζουμε αλλά ο Νόλε μας έλεγε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην αναμέτρηση κόντρα στον Ουμπέρτ Χουρκάτς
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στην αναμέτρηση κόντρα στον Ουμπέρτ Χουρκάτς © 2021 THIBAULT CAMUS / AP IMAGES

Ο αδερφός του Νόβακ Τζόκοβιτς, Τζόρτζι, με δηλώσεις του σε μέσα της Σερβίας μίλησε για τις πρώτες αντιδράσεις της οικογένειας μετά την απόφαση του δικαστηρίου και τα μηνύματα του "Νόλε" πως τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Το σίριαλ με το Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία συνεχίζεται. Καθώς λίγη ώρα μετά τη δικαίωση του από το δικαστήριο στην Αυστραλία ήρθε η νέα σύλληψη του και ο νέος κίνδυνος απέλασης του.

Κάτι το οποίο ο "Νόλε" μάλλον είχε στο μυαλό του όπως φάνηκε από τις δηλώσεις του αδερφό του, Τζόρτζι, σε ιστοσελίδα της Σερβίας. Συγκεκριμένα θέλησε να περιγράψει τι ακριβώς έγινε μετά την απόφαση του δικαστηρίου λέγοντας πως άπαντες στην οικογένεια πανηγύριζαν αλλά τότε τους πήρε ο Τζόκοβιτς και τους είπε "τίποτα δεν έχει τελειώσει".

Χαρακτηριστικά υποστήριξε: "Μετά την απόφαση του δικαστηρίου όλοι ήμασταν χαρούμενοι. Ξεκινήσαμε να πανηγυρίζουμε και του στείλαμε μήνυμα αλλά η πληροφορία που ήρθε απ' αυτόν έλεγε ότι πρέπει να κάνουμε υπομονή καθώς τίποτα δεν είχε τελειώσει".

Και συνέχισε: "Ακολούθησε μια σιγή και ύστερα μάθαμε την πληροφορία για τη νέα σύλληψη του και της απέλασης του και πως η κυβέρνηση της Αυστραλίας σκοπεύει να του απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα για τα επόμενα τρία χρόνια, δεν ξέρω όμως με ποια λογική".

TAGS ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ