ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Independent: "Συνελήφθη ο Τζόκοβιτς από την αστυνομία με σκοπό να απελαθεί"

Η στιγμή κατά τη μεταφορά του Τζόκοβιτς από το ξενοδοχείο που διέμενε, στο δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεσή του
Η στιγμή κατά τη μεταφορά του Τζόκοβιτς από το ξενοδοχείο που διέμενε, στο δικηγορικό γραφείο που ανέλαβε την υπόθεσή του ANDREW LEESON/AFPTV/AFP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς συνελήφθη, σύμφωνα με τον Independent, από την αστυνομία, για να απελαθεί από την Αυστραλία. Διαλύθηκε η φήμη, η οποία αποδείχθηκε λανθασμένη.

Οι περιπέτειες του Νόβακ Τζόκοβιτς στην Αυστραλία δεν έχουν τελειωμό, αφού λίγες ώρες μετά τη δικαίωσή του από το Δικαστήριο, καθώς του επεστράφη η visa του, σύμφωνα με όσα γράφει η Independent που επικαλείται πληροφορίες από την πλευρά του πατέρα του Σέρβου τενίστα, συνελήφθη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οποίο αναπαράχθηκε απ' όλα τα μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, Σέρβα δημοσιογράφος μίλησε με τον πατέρα του 34χρονου, ο οποίος της ανέφερε ότι ο γιος του συνελήφθη από την ομοσπονδιακή αστυνομία με σκοπό την απέλασή του από τη χώρα. Κάτι που τελικά δεν ίσχυε, όπως αποδείχθηκε αργότερα.

Ο Τζόκοβιτς φέρεται να βρισκόταν στο γραφείο των δικηγόρων του στη Μελβούρνη, απ' όπου παρακολούθησε μέρος της ακροαματικής διαδικασίας και προγραμμάτιζε τις επόμενες κινήσεις του. Το 7NEWS Melbourne ανέφερε ισχυρή αστυνομική παρουσία έξω από το γραφείο των συνηγόρων του Νο1 τενίστα στον κόσμο.

Η σύλληψη υποτίθεται πως έγινε προκειμένου να απελαθεί ο Τζόκοβιτς από την Αυστραλία. Ο υπουργός Μετανάστευσης, Άλεξ Χοκ, έχει το δικαίωμα να ενεργήσει αυτοβούλως και να ακυρώσει ξανά τη visa του Νόλε. Αυτό θα σημαίνει ότι για τα επόμενα τρία χρόνια δεν θα έχει δικαίωμα εισόδου στη χώρα.

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ