TIPS ΜΑΡΚΟ

Ζήτημα μομέντουμ για το 2.21 στο Σαν Λουίς

Ο τεχνικός Αλεξάντερ Μεδίνα
Ο Αλεξάντερ Μεδίνα © 2021 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Σε ουδέτερο γήπεδο στο Σαν Λουίς η Ταγέρες κοντράρεται με τη Γοδόι Κρουζ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής με το μομέντουμ να οδηγεί στο 2.21.

Σε ουδέτερη έδρα στο Σαν Λιούις θα αγωνιστούν απόψε Ταγέρες και Γοδόι Κρουζ για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Αργεντινής. Από 7000 φιλάθλους περίπου θα έχει η κάθε ομάδα. Το ματς είναι νοκ άουτ και σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Στον τελικό περιμένει ήδη η Μπόκα Τζούνιορς, ο κάτοχος εξασφαλίζει συμμετοχή στους ομίλους του επόμενου Copa Libertadores, ωστόσο επειδή η Μπόκα μπορεί να εξασφαλίσει τη συμμετοχή και από το πρωτάθλημα, τότε η φιναλίστ θα πάρει μέρος.

Σε αγωνιστική άνοδο η Ταγέρες, που μετά από μια φάση εσωστρέφειας έχει επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, είχε ένα σχετικά βατό μονοπάτι στο Κύπελλο, με εξαίρεση το ματς κόντρα στη Βέλεζ, ενώ τις 3/4 προκρίσεις της πήρε στα πέναλτι. Θετική εμφάνιση κόντρα στην Αλντοσίβι για το πρωτάθλημα και νίκη με 2-0, τρέχει ρεκόρ 3-1-1 στην τελευταία πεντάδα αγώνων, στη Liga Profesional βρίσκεται στη δεύτερη θέση και στο +2 από την τρίτη Ντιφένσα, ενώ στη συνολική βαθμολογία είναι στην τρίτη θέση και βρίσκονται πολύ κοντά στη συμμετοχή στο Copa Libertadores, κάτι που έχει πετύχει ελάχιστες φορές στην ιστορία της, συγκεκριμένα μόλις δύο, ενώ υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία τόσο από τον κόσμο, όσο και από τους παίκτες. Στη συνολική βαθμολογία βρίσκεται στην τρίτη θέση και είναι πολύ κοντά στο να αγωνιστεί στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο μόνο αδιάφορο δεν είναι το αποψινό ματς, το αντίθετο.

Μεγάλος ενθουσιασμός επικρατεί στη Γοδόι Κρουζ, με τον Ντιέγκο Φλόρες στον πάγκο το κλίμα είναι εξαιρετικό, η ομάδα παίζει απελευθερωμένα και οι παίκτες έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και στις ικανότητές τους. Η συμμετοχή σε ημιτελική φάση, πόσω μάλλον σε τελικό, αποτελεί τεράστια επιτυχία και στη Μεντόσα, όλοι ζουν και αναπνέουν για τη στιγμή να δουν την ομάδα στον τελικό. Επέστρεψε την κατάλληλη στιγμή στις νίκες, καθώς μετά από τέσσερα ματς (0-1-3) κέρδισε την Πατρονάτο εντός έδρας με επιβλητική παρουσία.

Αμφότερες θέλουν όσο τίποτε άλλο τη συμμετοχή στον τελικό. Η Γοδόι με τον άπειρο Ντιέγκο Φλόρες ως πρώτος προπονητής, ο οποίος έχει διατελέσει και βοηθός στο επιτελείο του Μαρσέλο Μπιέλσα, παρουσιάζει καλό πρόσωπο και ενθουσιασμό. Δεν αρκούν όμως πάντα αυτά για ένα τόσο κομβικό παιχνίδι. Η Ταγέρες από μέρους της είναι σταθερά καλή στη μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν και ρολάρει ξανά. Στις τιμές που βρίσκεται ο άσος, στο 2.21, μπορεί να σταθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ταγέρες - Γοδόι Κρουζ: 1 (απόδοση 2.21), 02:10

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ