TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ

Υποχρέωση νίκης για την Αϊντραχτ στο 2.00 κόντρα στην αποδεκατισμένη Γκρόιτερ Φιρτ

Ο Κάμαντα πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Άιντραχτ
Ο Κάμαντα πανηγυρίζει στο Ολυμπιακός - Άιντραχτ EUROKINISSI

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Κυριακής στην Bundesliga, δίνει πρόταση η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Η Αϊντραχτ πραγματοποιεί μέχρι στιγμής μία διπρόσωπη σεζόν. Στο πρωτάθλημα είναι μόλις 15η στο +1 από τις δύο θέσεις που οδηγούν στον απευθείας υποβιβασμό. Αντίθετα, στην Ευρώπη είναι αήττητη σε τέσσερα ματς (3-1-0) και μετά τη νίκη της στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού με 2-1 πρακτικά αγκάλιασε την πρωτιά και την πρόκρισή της στους Europa League.

Αν δεν υπήρχε η καλή ευρωπαϊκή πορεία ενδεχομένως στη Φρανκφούρτη να βρίσκονταν στη δυσάρεστη θέση της αναζήτησης νέου τεχνικού. Οι δύο νίκες πάντως επί του Ολυμπιακού χάρισαν πολλούς πόντους στον Ολιβερ Γκλάζνερ, πάνω που άρχιζε να αισθάνεται έντονη πίεση.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το 3-1 επί των "ερυθρόλευκων" στη Φρανκφούρτη, στην κορυφαία κατά γενική ομολογία εμφάνιση των "αετών" φέτος, η Αϊντραχτ υπέστη οδυνηρή ήττα (2-0) εκτός έδρας από τη νεοφώτιστη Μπόχουμ και τα χαμόγελα κόπηκαν απότομα.

Γκρόιτερ Φιρτ - Αϊντραχτ Φρ.: Προγνωστικά και Ανάλυση

Απόψε η Αϊντραχτ παίζει με την άλλη νεοφώτιστη της κατηγορίας, την Γκρόιτερ Φιρτ (20:30 Novasports 3 HD, Live από το SPORT24) και προφανώς δεν θέλει να υποπέσει ξανά στο ίδιο λάθος. Με τη διακοπή των εθνικών μπροστά, θα είναι "έγκλημα" για την ομάδα του Γκλάζνερ να γκελάρει κόντρα στην ουραγό της Bundesliga και να χαλάσει το κλίμα ευφορίας από το διπλό στο "Καραϊσκάκης".

Το συγκεκριμένο παιχνίδι για την Αϊντραχτ είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό της Πέμπτης και πρακτικά θα κρίνει αν τελικά η ομάδα θα μπει επιτέλους σε έναν δρόμο σταθερότητας και ηρεμίας. Το θετικό για τη Φρανκφούρτη είναι ότι αντιμετωπίζει μία ομάδα που έχει διψήφιο αριθμό απόντων λόγω πέντε κρουσμάτων κορονοϊού και τραυματισμών.

Η Γκρόιτερ κατέβηκε με 16 παίκτες αποστολή την περασμένη εβδομάδα στο Φράιμπουργκ και γνώρισε εύκολα την ήττα με 3-1. Παρόμοια είναι τα δεδομένα και για απόψε με τον Στέφαν Λάιτλ να καταφεύγει σε πειραματική σύνθεση, αφού δεν έχει ούτε έναν στόπερ διαθέσιμο (είναι όλοι τραυματίες ή άρρωστοι)!

Με δεδομένο ότι η Αϊντραχτ είναι εξ ορισμού πιο ποιοτική ομάδα και έχει πολύ μεγάλη ανάγκη αυτό το ματς, οφείλει να επαληθεύσει το διπλό σε τιμές διπλασιασμού απέναντι στην αποδεκατισμένη Γκρόιτερ Φιρτ, που μετράει οχτώ σερί ήττες και έχει μόλις έναν βαθμό σε 10 αγωνιστικές!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκρόιτερ Φιρτ - Αϊντραχτ Φρανκφούρτης: 2 (απόδοση 2.00), 20:30
TAGS TIPS ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ