ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Ξεκουράζει τον Σουάρες ο Σιμεόνε, καθαρίζει στο 2.75 ο Κούνια για την Ατλέτικο

Ο Ματέους Κούνια της Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στον Ντάνι Βίβιαν της Αθλέτικ Μπιλμπάο
Ο Ματέους Κούνια απέναντι στον Ντάνι Βίβιαν της Αθλέτικ Μπιλμπάο © 2021 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Ροτέισον αναμένεται να κάνει ο Σιμεόνε κόντρα στη Μαγιόρκα καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ματς στην Πόρτο. Ευκαιρία για τον Κούνια να αποδείξει τι αξίζει.

Η Ατλέτικο έχει μπροστά της μία εβδομάδα φωτιά με το παιχνίδι στο Πόρτο την Τρίτη, που θα κρίνει την πρόκριση στους 16 του Champions League αλλά και το ντέρμπι της Μαδρίτης με τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου.

Προηγουμένως όμως, οι "ροχιμπλάνκος" φιλοξενούν απόψε στο Γουάντα Μετροπολιτάνο τη Μαγιόρκα (19:30 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), σε ένα ματς που θεωρούνται το απόλυτο φαβορί σε αποδόσεις στο 1.35.

Η Ατλέτικο, με παιχνίδι λιγότερο, βρίσκεται στο -7 στη La Liga από την πρωτοπόρο Ρεάλ, επομένως δεν έχει περιθώρια για απώλειες πριν το Derby Μadrileño. Το γεγονός ωστόσο ότι ακολουθεί την Τρίτη παιχνίδι κομβικής σημασίας για το μέλλον της Ατλέτικο στην Ευρώπη, υποχρεώνει απόψε τον Ντιέγκο Σιμεόνε να κάνει ροτέισον.

Αρπάζει την ευκαιρία ο Ματέους Κούνια

Ο Αργεντινός τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει στην 11αδα του, προστατεύοντας ορισμένους βασικούς εν όψει Πόρτο. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως ο Σουάρες απόψε θα μείνει στον πάγκο και θα πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού ο Ματέους Κούνια.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Χέρτα, έχει παίξει φέτος δέκα φορές στο ισπανικό πρωτάθλημα, όλες σαν αλλαγή. Μάλιστα, στο τελευταίο ματς της Ατλέτικο με την Κάδιθ, μπήκε στο γήπεδο στο 73' και διαμόρφωσε το τελικό 4-1 σκοράροντας στο 86'.

Στην πρώτη του εμφάνιση στο αρχικό σχήμα σίγουρα θα έχει έξτρα κίνητρο να αποδείξει στον Ντιέγκο Σιμεόνε ότι μπορεί να τον υπολογίζει περισσότερο στο μέλλον. Αλλωστε, ο 22χρονος είναι ένας παίκτης με εξαιρετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, που μπορεί να κάνει τη διαφορά να βρει ρυθμό και νιώσει ότι τον εμπιστεύονται.

Το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Κούνια στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga προσφέρεται στο 2.40, ενώ το να συνδυαστεί το γκολ του και με νίκη της Ατλέτικο φτάνει την απόδοση στο 2.75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο - Μαγιόρκα: 1 & να σκοράρει ο Ματέους Κούνια (απόδοση 2.75), 19:30

S24 BET - Προγνωστικά Στοιχήματος & Αναλύσεις

Η νέα στήλη του S24 BET με αποκλειστικό και μοναδικό περιεχόμενο για το στοίχημα είναι εδώ! Προγνωστικά στοιχήματος για ποδόσφαιρο και μπάσκετ με την έγκυρη υπογραφή των δημοσιογράφων του SPORT24! Ανακαλύψτε περισσότερες ειδήσεις, προγνωστικά και αναλύσεις στο S24 BET.

TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ