TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Τριάδα κινήτρου σε πτώση

Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Λέστερ μέσα στο King Power Stadium για την Premier League
Οι παίκτες της Έβερτον πανηγυρίζουν τη νίκη επί της Λέστερ μέσα στο King Power Stadium © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε μία δυνατή τριάδα από La Liga, Ligue 1 και Premier League.

Η Έβερτον έβγαλε ψυχή στα δύο τελευταία της παιχνίδια και πέτυχε δύο τεράστιες νίκες. Στο 1-0 επί της Τσέλσι και στο εκτός έδρας 2-1 επί της Λέστερ, είχε όποτε χρειάστηκε για φύλακα άγγελο τον Πίκφορντ, καθώς ο διεθνής Άγγλος τερματοφύλακας πραγματοποίησε δύο ηρωικές εμφανίσεις, στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ, μετά το διπλό στη Λέστερ, ήταν ανακουφισμένος και μίλησε για την τρομερή ενότητα που υπάρχει στον σύλλογο. "Πολεμάμε όλοι σαν μια γροθιά, ο κόσμος είναι κάτι το φανταστικό, αλλά δεν πρέπει να πιστέψουμε ότι η υπόθεση τέλειωσε επειδή περάσαμε πάνω από τη γραμμή. Η χαλάρωση θα είναι αυτοκτονία, τώρα θέλει ακόμη περισσότερη ένταση", δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των "ζαχαρωτών".

Προγνωστικά Αγγλία: Να πάει σωσμένη στο Emirates

Η Έβερτον βρέθηκε στην 16η θέση έναν βαθμό πάνω από την Μπέρνλι και τη Λιντς και σήμερα θα δώσει στην έδρα της πεσμένης Γουότφορντ τον αγώνα που χρωστάει. Καταλαβαίνετε, πως έχει μοναδική ευκαιρία να πάει στο +4 και να πάρει σοβαρή ανάσα (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24).

Στην συνέχεια έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια, με Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας. Θα πρέπει σε αυτά τα παιχνίδια, να φροντίσει να εξασφαλίσει την παραμονή της, διότι την τελευταία αγωνιστική θα πάει στο Emirates, για το ματς με την Άρσεναλ, η οποία λογικά θα παίζει για την τέταρτη θέση. Η Γουότφορντ είναι πεσμένη και απογοητευμένη, δύσκολα να βρει κίνητρο. Το διπλό πιέζεται συνεχώς προς τα κάτω, έχει φθάσει πλέον στο 1.67 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Γαλλία: Στο χέρι της η δεύτερη θέση

Στην Ναντ είναι μεθυσμένοι από την κατάκτηση του κυπέλλου. Κέρδισαν δίκαια τη Νις στον τελικό, με 1-0, χάρη σε μία εκτέλεση πέναλτι στο 47ο λεπτό. Πρώτος τίτλος μετά από 20 χρόνια, ο οποίος πανηγυρίστηκε έξαλα. Ο Κομπουαρέ είχε κατακτήσει το κύπελλο και το 2010 σαν προπονητής της Παρί, δήλωσε όμως πως αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία στην καριέρα του.

Θέλοντας να κρατήσει συγκεντρωμένη την ομάδα του, απαγόρευσε να γίνει σήμερα εορτασμός για το κύπελλο και η κούπα, δεν θα παραβρεθεί στο γήπεδο (22:00 Live από το SPORT24). Παρόλα αυτά, είναι φυσικό οι παίκτες του, να έχουν χάσει τη συγκέντρωση τους.

Αντίθετα, η Ρεν δουλεύει από τις 30 Απριλίου, που κέρδισε εύκολα 2-0 την Σεντ Ετιέν, για τα δύο παιχνίδια που έχει να δώσει αυτήν την εβδομάδα. Ήρθαν έτσι τα πράγματα και η δεύτερη θέση που δίνει απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League, είναι στα χέρια της.

Χρειάζεται όμως να κάνει τρεις νίκες. Να κερδίσει τη Ναντ και να πάει την Κυριακή σε εντός έδρας τελικό με τη Μαρσέιγ. Τελευταίο παιχνίδι, είναι αυτό στην έδρα της Λίλ, που τα έχει παρατήσει. Η Ρεν αξίζει να πετύχει αυτόν τον στόχο, ασφαλώς και είναι η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα, βγάζοντας εκτός συζήτησης την Παρί Σεν Ζερμέν. Το διπλό λογικά φαγωμένο, στο 1.55 στο μέσο όρο των εταιριών.

Προγνωστικά Ισπανία: Σενάριο για να πανηγυρίσει από σήμερα την παραμονή

Στην Ισπανία, η Χετάφε, βαθμό, βαθμό προσπαθεί να παραμείνει στην κατηγορία. Έχει αποκτήσει ένα μαξιλάρι ασφαλείας 5 πόντων από την 18η θέση, όμως όλοι ξέρουν καλά πως στις τελευταίες αγωνιστικές γίνονται περίεργα πράγματα και δεν είναι να ρισκάρεις.

Την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπαρτσελόνα, οπότε υπάρχει ο κίνδυνος, αν ηττηθεί απόψε στην Παμπλόνα από την αδιάφορη Οσασούνα, να παίξει την παραμονή της, την τελευταία αγωνιστική στην έδρα της Έλτσε.

Ασφαλώς και ο Κίκε Φλόρεθ, θέλει να αποφύγει να φθάσουν εκεί τα πράγματα και υπάρχει ένα πολύ εφικτό σενάριο, ώστε η Χετάφε να πανηγυρίσει σήμερα το βράδυ την παραμονή της (20:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Χρειάζεται να πάρει καλύτερο αποτέλεσμα στην έδρα της αδιάφορης Οσασούνα, από αυτό που θα πάρει η Μαγιόρκα στη Σεβίλλη. Λογικό σενάριο μοιάζει. Το Χ2Δ στο 1.45-1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Οσασούνα - Χετάφε: Χ2Δ (απόδοση 1.45-1.50), 20:00
  • Γουότφορντ - Έβερτον: 2 (απόδοση 1.67), 21:45
  • Ναντ - Ρεν: 2 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ