TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με μία δυάδα και μία... ζαριά

Ο άσος της Ιντερ, Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Έμπολι για τη Serie A
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Έμπολι για τη Serie A © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και παίζει μπάλα με την Premier League, την Eredivisie και τον τελικό του Coppa Italia.

Πολύ γεμάτο το πρόγραμμα της Τετάρτης, με πολλά εξ αναβολής ματς και κερασάκι στην τούρτα τον μεγάλο τελικό του Coppa Italia Γιουβέντους – Ίντερ. Το Match Money ξεχωρίζει μια δυάδα για να παίξεις στοίχημα στη Stoiximan και ρίχνει και μια ζαριά στον τελικό του Ολίμπικο στη Ρώμη.

Προγνωστικά Αγγλία

Αυτή την περίοδο, όταν τα πρωταθλήματα είναι στην τελική ευθεία, ίσως δεν υπάρχει μεγαλύτερο λάθος από το να προσπαθείς να σώσεις μια ομάδα που δεν μπορεί να σωθεί. Το κίνητρο φυσικά και παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο τις τελευταίες αγωνιστικές, όμως από μόνο του δεν φτάνει, θα πρέπει η ομάδα που καίγεται να έχει και ζωή μέσα της.

Όπως η Έβερτον, που έχει βρεθεί φέτος σε πολύ δύσκολη θέση κινδυνεύοντας με υποβιβασμό για πρώτη φορά εδώ και 70 χρόνια. Τα "ζαχαρωτά" όμως, έστω και στο παραένα, δείχνουν ότι βρίσκουν τον δρόμο τους (21:45 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Από δύο πολύ μεγάλες νίκες η Έβερτον (1-0 την Τσέλσι και 2-1 στο Λέστερ), έχει τώρα την ευκαιρία κόντρα στην ήδη υποβιβασμένη Γουότφορντ, που μετρά έντεκα σερί ήττες εντός έδρας (!), να κάνει το καθοριστικό βήμα. Στο 1.65 το διπλό στη Stoiximan.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Ολλανδία σήμερα διεξάγεται η προτελευταία αγωνιστική και, καπάκι, την Κυριακή η τελευταία. Στο Ουτρέχτη – Άλκμααρ (21:00 Live από το SPORT24), η Ουτρέχτη είναι πρακτικά αδιάφορη, αφού έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ της Ευρώπης, στα οποία συμμετέχουν οι ομάδες από την 5η ως την 8η θέση και οι οποίες θα παλέψουν για ένα εισιτήριο στο Conference League.

Από την άλλη, η Άλκμααρ είναι αυτή τη στιγμή στην 5η θέση, έχοντας επίσης εξασφαλίσει τα πλέι οφ, αλλά και δίνοντας μάχη σώμα με σώμα με την Τβέντε για την 4η, που δίνει απευθείας εισιτήριο για το Conference. Στο -2 τώρα η Άλκμααρ, όμως έχει βάσιμες ελπίδες, αν η ίδια κάνει το δύο στα δύο τώρα στην Ουτρέχτη και την τελευταία αγωνιστική εντός έδρας με τη Βααλβάικ, να κάνει και την προσπέραση πάνω στο νήμα. Κι αυτό γιατί η Τβέντε έχει μεν τώρα "εύκολο" ματς, εντός έδρας με την αδιάφορη Γκρόνινινγκεν, όμως στο φινάλε πηγαίνει στο Ρότερνταμ για να παίξει με τη Φέγενορντ. Στο 2.15 το διπλό στη Stoiximan.

Προγνωστικά Ιταλία

O τελικός του Coppa Italia, αν μη τι άλλο, έχει φέτος πολλή λάμψη, καθώς φιναλίστ είναι η Ίντερ και η Γιουβέντους στο περίφημο Derby d’Italia (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). H Ίντερ ψάχνει να κατακτήσει το πρώτο της κύπελλο μετά το 2011, ειδικά μάλιστα από τη στιγμή που, όπως εξελίχθηκε η κατάσταση, στο πρωτάθλημα δεν έχει πια το πάνω χέρι και βρίσκεται στο -2 από τη Μίλαν. Από την πλευρά της, η Γιουβέντους, που και φέτος έμεινε νωρίς μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, ψάχνει μια κούπα για να γλυκάνει τη σεζόν της και να διευρύνει το σερί της κατάκτησης έστω ενός τροπαίου στα έντεκα χρόνια.

Η φετινή Ίντερ είναι καλύτερη ομάδα από τη Γιουβέντους και κάπως έτσι δικαιολογείται ότι στα σετ έχει τον πρώτο λόγο (3.87-3.56-2.17 στη Stoiximan χωρίς γκανιότα). Αλλά σε έναν τελικό, κι όταν κοντράρονται τα δύο από τα τρία μεγαλύτερα ονόματα του ιταλικού ποδοσφαίρου, οι όποιες ποιοτικές διαφορές αμβλύνονται και η λογική λέει ότι η κούπα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εξάλλου, και τα τρία τους φετινά παιχνίδια ήταν τελείως οριακά. 1-1 στο Μιλάνο, νίκη 1-0 της Ίντερ στο Τορίνο με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και 2-1 στην παράταση η Ίντερ στο Σούπερ Καπ με γκολ στο 120’.

Η ισοπαλία λοιπόν στο 3.56 στη Stoiximan φαίνεται μια λογικότατη επιλογή, αλλά από τη στιγμή που μιλάμε για τελικό, που προσφέρεται περισσότερο για fun bet και όχι για σοβαρό παιχνίδι, μπορούμε να το πάμε ένα βήμα πιο πέρα. Στο 5.50 στη Stoiximan το να κριθεί ο τελικός στα πέναλτι. Κι αν βέβαια έχει κανείς έμπνευση, μπορεί να ρισκάρει ακόμη περισσότερο, 11.00 δίνει η κατάκτηση από τη Γιουβέντους στα πέναλτι, κι επίσης 11.00 η κατάκτηση από την Ίντερ.

Δείτε εδώ τις στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουτρέχτη – Άλκμααρ: 2 (απόδοση 2.15 - Stoiximan) 21:00
  • Γουότφορντ – Έβερτον: 2 (απόδοση 1.65 - Stoiximan) 21:45
  • Γιουβέντους – Ίντερ: Να κριθεί στα πέναλτι (απόδοση 5.50 - Stoiximan) 22:00

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ