TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Στη μάχη του τίτλου μέχρι την τελευταία αγωνιστική

Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Κώστα Τσιμίκα μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπενφίκα στο Champions League
Ο Γιούργκεν Κλοπ με τον Κώστα Τσιμίκα μετά την πρόκριση της Λίβερπουλ επί της Μπενφίκα στο Champions League © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης και καταλήγει σε αγγλικές επιλογές, από την Premier League και τα playoffs της Championship.

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία. Η ισοπαλία που έφερε η Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Γουέστ Χαμ, δίνει το δικαίωμα στη Λίβερπουλ να ελπίζει μέχρι και την τελευταία αγωνιστική.

Δεν είναι εύκολο η βαθμολογικά αδιάφορη Άστον Βίλα να πάρει αποτέλεσμα στο Etihad, όμως η παρουσία του Στίβεν Τζέραρντ, εκτός ότι δημιουργεί μία πολύ όμορφη ποδοσφαιρική ιστορία, εξασφαλίζει πως η Βίλα θα έχει το δικό της κίνητρο την τελευταία αγωνιστική.

Προέχει φυσικά να κερδίσουν σήμερα τη Σαουθάμπτον (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ασφαλώς και υπάρχει η κούραση από τον τελικό του Σαββάτου, όμως οι παίκτες του Κλοπ δεν θα πετάξουν τις έστω λιγοστές ελπίδες, που δημιούργησε η ισοπαλία που απέσπασε η Γουέστ Χαμ από τη Σίτι, την περασμένη Κυριακή.

Προγνωστικά Αγγλία: Αποδοκιμασίες για τον Χάζενχιτλ

Η Σαουθάμπτον, στα τελευταία δέκα παιχνίδια, τρέχει ρεκόρ 1-2-7. Ο κόσμος της αποδοκίμασε έντονα τον τεχνικό Χάζενχιτλ και ζήτησε την απόλυση του. Το διπλό είναι στο 1.38. Με το κλίμα που επικρατεί στη Σαουθάμπτον, εύκολα μπορεί να επιβεβαιώσει η Λίβερπουλ τη νίκη της με ασιατικό χάντικαπ 1,5, σε τιμές διπλασιασμού.

Και οι τρεις μάχες τους έχουν γκολ και από τους δύο

Ένα βήμα πριν τον τελικό ανόδου βρίσκεται η Νότιγχαμ στην Championship (21:45 Novasports 3HD, Live από το SPORT24). Ήταν καλύτερη στο πρώτο παιχνίδι και θα μπορούσε να έχει πάρει καθαρό προβάδισμα. Στην τελευταία φάση όμως, η Σέλφιντ Γιουνάιτεντ μείωσε σε 1-2. Ένα τέρμα που της αναπτέρωσε τις ελπίδες και της δίνει δικαίωμα να δώσει τη μάχη της.

Η ομάδα του Χεκινγκμπότομ είναι υποχρεωμένη να πάρει ρίσκα, προκειμένου να κυνηγήσει τη νίκη, κάτι που θα δώσει και χώρους στην Νότιγχαμ, για να τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς την πρόκριση. Να σημειώσω εδώ, πως και τα δύο παιχνίδια της Νότιγχαμ με τη Σέλφιντ Γιουνάιτεντ στην κανονική περίοδο, είχαν έρθει 1-1. Δηλαδή, έχουμε τρία συνεχόμενα Goal/Goal στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων. Ανάμεσα στο 1.75-1.80 δίνεται να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαουθάμπτον - Λίβερπουλ: 2 ασιατικό χάντικαπ 1,5 (απόδοση 1.95-2.00), 21:45
  • Νότιγχαμ - Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Goal/Goal (απόδοση 1.75-1.80), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ