TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Σε πτώση το διπλό της Αϊντχόφεν, γκολ στο Μπέτις - Ζενίτ

Ο Φίλιπ Μαξ της Αϊντχόφεν κόντρα στον Τζόρτζι Γιοβάνοβιτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ σε αναμέτρηση για το Europa Conference League
Ο Φίλιπ Μαξ της Αϊντχόφεν κόντρα στον Τζόρτζι Γιοβάνοβιτς της Μακάμπι Τελ Αβίβ © 2022 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Πέμπτης (24/02) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Η Μπέτις αξιοποιώντας το επιθετικό της ταλέντο, κατάφερε και πέτυχε μία πολύ μεγάλη νίκη στην Αγιά Πετρούπολη. Το τελικό 2-3 πάντως δεν αποτυπώνει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Η ομάδα του Σέμακ ήταν ανώτερη, βρέθηκε νωρίς με 0-2 πίσω στο σκορ, ισοφάρισε αλλά τελικά έχασε με 2-3, ένα παιχνίδι με xG 1,71 - 0,93.

Συνθήκες για ακόμα ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα

Με βάση την εικόνα του αγώνα θεωρώ δεδομένο πως θα την παλέψουν την ρεβάνς (22:00 COSMOTE SPORT 7 , LIVE από το SPORT24 ). Θα ψάξουν για την νίκη, που αν έρθει με ένα τέρμα διαφορά οδηγεί στην παράταση. Το γεγονός πως είναι αναγκασμένοι να βγάλουν επιθετικότητα οι Ρώσοι σε συνδυασμό, με τον αλέγρο χαρακτήρα της Μπέτις, δημιουργούν συνθήκες για να δούμε ακόμη ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα. Η Μπέτις όταν δέχεται πίεση το γκολ το δέχεται εύκολα, το επιθετικό της ταλέντο γνωστό, αυτό άλλωστε έκανε την διαφορά και στο πρώτο παιχνίδι. Λογικές οι αποδόσεις, στο 1.65 για το Goal/Goal.

Θα βρουν περισσότερους χώρους οι Ολλανδοί

Για το Europa Conference League η Αϊντχόφεν προηγήθηκε νωρίς της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο πρώτο παιχνίδι. Σε ολόκληρο το 90λεπτo είχε τον απόλυτο έλεγχο, όμως δεν ρίσκαρε πολύ και αρκέστηκε στο να πάρει προβάδισμα ενός τέρματος. Τα xG 0,95-0,09 δείχνουν και την παθητικότητα και τη δυσκολία που είχαν οι παίκτες της Μακάμπι να βάλουν δύσκολα στους Ολλανδούς. Στην ρεβάνς (19:45 LIVE από το SPORT24 ) για να διεκδικήσουν την πρόκριση κάποια στιγμή θα πρέπει να ρισκάρουν και θα είναι πιο εύκολο για την ομάδα του Σμιντ να κερδίσει και να πάρει με δύο νίκες την πρόκριση. Το διπλό σε πτώση, από το 2.10 έχει φτάσει στο όριο του 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Τελ Αβίβ - Αϊντχόφεν: 2 (απόδοση 1.90), 19:45
  • Μπέτις - Ζενίτ: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ