TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Παρολί Champions League με αυτούς που αξίζουν κι ένα combo

Ο Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε στο Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο | 5 Απριλίου 2022
Ο Ντε Μπρόινε πανηγυρίζει το τέρμα που πέτυχε στο Μάντσεστερ Σίτι - Ατλέτικο | 5 Απριλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τον πρώτο ημιτελικό του Champions League και προτείνει ένα παρολί κι ένα combo.

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Ρεάλ στον πρώτο ημιτελικό για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Σε αυτό το επίπεδο, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Είναι τόσο υψηλό το επίπεδο που δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, ποιοι παράγοντες θα επηρεάσουν το παιχνίδι. Έχω πάντως μία αρχή: Στις καταστάσεις που κρίνουν στόχους, πηγαίνω με τις ομάδες που αξίζουν να κατακτήσουν αυτό που διεκδικούν.

Ό,τι ομάδα και να υποστηρίζει ο καθένας, είναι δεδομένο πως Λίβερπουλ και Σίτι, έχουν πάει το ποδόσφαιρο ένα επίπεδο πιο μπροστά. Αξίζουν αυτές οι δύο ομάδες να δώσουν την μάχη τους για να κατακτήσουν τη διοργάνωση. Σήμερα έχουμε τον ημιτελικό στο Etihad.

Προγνωστικά Champions League: Δύο προκρίσεις δίχως να είναι ανώτερη

Ο Κάρλο Αντσελότι αναμένεται να παρουσιάσει την ομάδα του με τέσσερα κεντρικά χαφ. Την τριάδα των Κασεμίρο, Κρος, Μόντριτς και στα δεξιά τον Βαλβέρδε.

Περιμένω ένα παιχνίδι που η Σίτι θα πάρει την μπάλα, θα προσπαθήσει να αμυνθεί με ασφάλεια μέσα από τη δικιά της κατοχή μπάλας και θα οδηγήσει τη Ρεάλ σε χαμηλά μέτρα. Ο Αντσελότι έχει παραδεχτεί, πως η φετινή Ρεάλ εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον Μπενζεμά. Με τον τρόπο που την κατεβάζει, περιμένει να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα, με την κλάση του Γάλλου και την ταχύτητα του Βινίσιους.

Αυτά τα στοιχεία, αποδείχθηκαν αρκετά για να φέρουν τη Ρεάλ στα ημιτελικά. Πέρασε δύο νοκ άουτ γύρους, δίχως να είναι καλύτερη από τους αντίπαλους της. Στα τέσσερα ημίχρονα με Παρί και Τσέλσι, ήταν καλύτερη μόνο στο ένα κόντρα στους Γάλλους και πήρε την πρόκριση σε σειρά με 2,73-2,25 xGoals.

Από την Τσέλσι δέχθηκε τεράστια πίεση και στα δύο παιχνίδια, αξιοποίησε ωστόσο την έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του Τούχελ στο Stamford Bridge και συνολικά την κλάση του Μπενζεμά. Πήρε την πρόκριση σε σειρά με 4,70-2,14 xGoals εις βάρος της.

Με ασφάλεια μέσα από την δική της κατοχή

Περιμένω ένα παιχνίδι που θα μοιάζει αρκετά σε αυτό που είδαμε στο Παρίσι, όταν η Παρί άσκησε πολύ μεγάλη πίεση, κράτησε χαμηλά τη Ρεάλ και την κέρδισε στο τέλος με 1-0, αφού οι Μαδριλένοι ήταν παντελώς ακίνδυνοι. Και στο πρώτο ματς που έδωσε η Σίτι με την Ατλέτικο, η εικόνα ήταν παρόμοια. Η Σίτι μέσα από την δικιά της κατοχή, θα προσπαθήσει με ασφάλεια να κρατήσει το μηδέν και να ψάξει τη νίκη, έστω στο όριο.

Σήμερα έχουμε μόνο αυτό το παιχνίδι. Όποιος θέλει να πάει σε παρολί, μπορεί να παντρέψει την απλή νίκη της Σίτι, με τον άσο της Λίβερπουλ σε combo με Over 1,5. Για να βγάλουμε μία αξιοπρεπή απόδοση αποκλειστικά από τον σημερινό ημιτελικό, χρειάζεται έμπνευση και ρίσκο. Η λογική που φαντάζομαι το παιχνίδι, με οδηγεί στον άσο με No Goal που προσφέρεται στο 2.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

Mονό

  • Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ: 1 & No/Goal (απόδοση 2.60), 22:00

Παρολί

  • Τρίτη (26/04) - Mάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ: 1 (απόδοση 1.55), 22:00
  • Τετάρτη (27/04) - Λίβερπουλ - Βιγιαρεάλ: 1 & Over 1,5 (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ