TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Το σημείο μηδέν

Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το 2-3 κόντρα στην Τσέλσι | 12 Απριλίου 2022
Οι παίκτες της Ρεάλ πανηγυρίζουν το 2-3 κόντρα στην Τσέλσι | 12 Απριλίου 2022 © 2022 AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Τρίτης και ποντάρει στο μεγάλο ημιτελικό του Champions League Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ.

Φτάσαμε στο σημείο μηδέν, στο οποίο η Μάντσεστερ Σίτι συνήθως χύνει την καρδάρα με το γάλα. Φορτώνεται με έξτρα πίεση, ο Πεπ θολώνει και τα κάνει όλα θάλασσα και χάνεται ο μεγάλος στόχος της χρονιάς. Πέρσι έφτασε μέχρι τον τελικό και ηττήθηκε από την Τσέλσι. Πρόπερσι, στη χρονιά της covid-19, αποκλείστηκε στους "8" από τη Λυών (!) σε μονό παιχνίδι. Το 2018/19 αποκλείστηκε από την Τότεναμ πάλι στους "8". Πάλι αποκλείστηκε στα προημιτελικά το 2017/18 από τη Λίβερπουλ, το 2016/17 από τη Μονακό στους "16".

Διάβασε εδώ το στοιχηματικό ρεπορτάζ του αγώνα

Και τώρα η Σίτι παίζει με τη Ρεάλ (22:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Την ομάδα με το μεγαλύτερο ειδικό βάρος στην Ευρώπη, την ομάδα που άφησε εκτός την Παρί Σεν Ζερμέν και την περσινή κάτοχο, την Τσέλσι. Μια ομάδα –και ένας προπονητής- που εδώ και καιρό είναι λοκαρισμένοι στο Champions League, δεν έχουν κανένα άγχος στο πρωτάθλημα και το κυριότερο είχαν και μια εβδομάδα καθαρή προκειμένου να επικεντρωθούν στο παιχνίδι του Etihad.

Προγνωστικά Champions League

Και εδώ να συμπληρώσουμε ότι Γκουαρντιόλα και Αντσελότι έχουν συναντηθεί έξι φορές. Τέσσερις κατά τη διάρκεια της θητείας του Αντσελότι στην Έβερτον, όπου ο Πεπ έχει ένα πολύ λογικό 4-0-0, αλλά και μια φορά στα ημιτελικά του Champions League το 2013/14. Όταν ο Γκουαρντιόλα ήταν προπονητής στην Μπάγερν και ο Αντσελότι πάλι στη Ρεάλ. Και ο Αντσελότι τον είχε πετάξει έξω με δύο νίκες. 1-0 στη Μαδρίτη και 4-0 στο Μόναχο, σε μια από τις μεγαλύτερες ήττες του Πεπ στην Ευρώπη.

Εν κατακλείδι πρόκειται για ματς που προσφέρεται για κόντρα. Παίζεται και στο ασιατικό +1.0 (αν χάσουμε με ένα γκολ, παίρνουμε το στοίχημα πίσω) που πληρώνει 2.07 στη Stoiximan και για τους πιο τολμηρούς ακόμη και στο DNB που βρίσκεται στο 4.25 πάλι στη Stoiximan.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ: 2 με +1.0, (απόδοση 2.07 - Stoiximan), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ