TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Τη μεταμορφώνει ο Ντιμπάλα

Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα
Ο Ντιμπάλα πανηγυρίζει το γκολ του στο Ρόμα - Μόντσα 2022 AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα και καταλήγει σε δύο δυνατές επιλογές από Ιταλία και Αγγλία.

Επιστροφή στη δράση για τη Serie A. Η πιο εξαρτώμενη ομάδα από έναν ποδοσφαιριστή όχι μόνο στην Ιταλία αλλά σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα είναι η Ρόμα από τον Ντιμπάλα. Μέχρι να τραυματιστεί, η ομάδα του Μουρίνιο δημιουργούσε πολλές ευκαιρίες, ήταν μόνιμα πρώτη σε διαφορά xGoals, πιο πάνω ακόμη και από τη Νάπολι και βαθμολογικά στην πρώτη τετράδα.

Προγνωστικά Ιταλία: Κατέρρευσε μετά τον τραυματισμό του Ντιμπάλα

Με το που έχασε τον Ντιμπάλα όλα κατέρρευσαν. Η Ρόμα δεν θύμιζε σε τίποτα τη βελτιωμένη έκδοση της σε σχέση με τη περσινή σεζόν και έκλεισε στη διακοπή στην 7η θέση. Στην επιστροφή στην δράση ο Ντιμπάλα είναι υγιής και η Ρόμα έχει τεράστια ανάγκη να ξεκινήσει με νίκη στο παιχνίδι με την Μπολόνια (17:30 COSMOTE SPORT 7, LIVE από το SPORT24) . Έχει έδαφος να καλύψει και την ερχόμενη Κυριακή πηγαίνει στο Σαν Σίρο για να αντιμετωπίσει τη Μίλαν. Τρεις αγωνιστικές μακριά από τη νίκη είναι πολλές για την ομάδα του Μουρίνιο. Στην αποστολή μπήκε και ο εξτρέμ Σολμπάκεν που αποκτήθηκε από την Μπόντο και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής. Βατός αντίπαλος η Μπολόνια, ο άσος στο 1.60.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Οριακό παιχνίδι για την Γουέστ Χαμ

Η Γουεστ Χαμ βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση. Στο τελευταίο παιχνίδι του 2022 εντός έδρας με την Μπρέντφορντ πλήρωσε το άγχος της. Μπήκαν οι παίκτες του Μόγιες πολύ δυνατά στο παιχνίδι, έκλεισαν την Μπρέντφορντ, όμως δεν βρήκαν τέρμα και στην πρώτη φάση που δέχτηκαν έμειναν πίσω στο σκορ. Αυτή η πραγματικότητα τούς γέμισε με πίεση που τους έπνιξε. Είναι απίστευτο αυτό το γκρουπ ποδοσφαιριστών, που δημιουργήθηκε για να πετύχει φέτος υπέρβαση, να κινδυνεύει με υποβιβασμό.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Μόγιες είναι σε πίεση και χρειάζεται άμεσα αποτελέσματα, ίσως ένα εκτός έδρας παιχνίδι (21:45 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24) που θα δώσει χώρους να είναι πιο εύκολο να απελευθερώσει το επιθετικό ταλέντο της Γουέστ Χαμ και να φέρει μία νίκη, που θα αλλάξει τα δεδομένα της φετινής σεζόν. Το διπλό δίνεται στο 2.70, όποιος θέλει μεγαλύτερη ασφάλεια για παρολί το Χ2 στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Μπολόνια: 1 (απόδοση 1.60), 17:30
  • Λιντς - Γουέστ Χαμ: Χ2 (απόδοση 1.55), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ