BIG GAMES BET

Ιντερ - Νάπολι: Η Serie A επιστρέφει με μεγάλο ντέρμπι - Προγνωστικά κι Ανάλυση

Ο Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Νάπολι κόντρα τη Λάτσιο
Ο Κβαρατσχέλια πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Νάπολι © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για το μεγάλο παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής για τη Serie A ανάμεσα στην Ιντερ και τη Νάπολι.

Το πολύ μεγάλο ματς της ημέρας δεν είναι άλλο από το Ιντερ – Νάπολι (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Τι καλύτερος τρόπος για να επαναρχίσει η Serie Α μετά από 52 ημέρες διακοπής;

Η Νάπολι ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο τρίμηνο της σεζόν. Με απολογισμό 13-2-0 έχτισε απόσταση οκτώ βαθμών από την πρωταθλήτρια Μίλαν, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση και έχει περάσει πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι πάει να πετύχει κάτι ιστορικό, δεδομένου ότι οι παρτενοπέι κατέκτησαν το τελευταίο τους Σκουντέτο το 1990, επί ημερών Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. Απολύτως φυσιολογικά, ο ενθουσιασμός στον ιταλικό νότο έχει χτυπήσει κόκκινο, αφού οι οπαδοί της Νάπολι βλέπουν ότι η ομάδα τους έχει μία μοναδική ευκαιρία να πατήσει ξανά στην κορυφή της Ιταλίας έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια!

Η Νάπολι έτρεξε ένα εντυπωσιακό σερί 11 νικών πριν τη διακοπή με γκολ 27-9! Σε αυτό το διάστημα κέρδισε εκτός έδρας τη Λάτσιο, τη Μίλαν, τη Ρόμα και την Αταλάντα, ούσα απλά ακαταμάχητη. Οι εμφανίσεις των παρτενοπέι ήταν εκπληκτικές και στο Champions League. Η Νάπολι πέρασε ως πρώτη από τον όμιλό της με 15 βαθμούς. Συνέτριψε με 4-1 τη Λίβερπουλ στο "Αρμάντο Μαραντόνα", έβαλε συνολικά 10 γκολ στα δύο ματς με τον Άγιαξ και έξι απέναντι στη Ρέιντζερς.

Κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Νάπολι έδωσε πολλά δυνατά φιλικά προετοιμασίας. Σε όλα σκόραρε και δέχθηκε γκολ. Κέρδισε με 3-2 την Αντάλιασπορ και με 3-1 την Κρίσταλ Πάλας, αλλά ηττήθηκε με 3-2 από τη Βιγιαρεάλ και με 4-1 από τη Λιλ.

Στον αντίποδα, η Ιντερ έχασε την επαφή της με την κορυφή, διότι αποδείχθηκε ανεπαρκής στα μεγάλα ματς. Ηττήθηκε με 3-1 από τη Λάτσιο, με 2-1 από τη Ρόμα, με 3-2 από τη Μίλαν και με 2-0 από τη Γιουβέντους.

Στις τελευταίες επτά αγωνιστικές πάντως, έκανε έξι νίκες και πήγε στη διακοπή με το μεγάλο διπλό (3-2) στο Μπέργκαμο, επί της Αταλάντα. Η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι πραγματοποίησε χειμερινή προετοιμασία στη Μάλτα και έδωσε επίσης μία σειρά από φιλικά τεστ. Στα σημαντικότερα, έφερε 1-1 με την Μπέτις και κέρδισε 2-0 τη Ζάλτσμπουργκ και 1-0 τη Σασουόλο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Για το αποψινό ντέρμπι, ο Ιντσάγκι δεν έχει στη διάθεσή του τον πολύτιμο χαφ Μπρόζοβιτς. Επίσης, ενσωματώθηκε τελευταίος ο παγκόσμιος πρωταθλητής, με την εθνική Αργεντινής, Λαουτάρο Μαρτίνες και ίσως προτιμηθεί στην κορυφή της επίθεσης το δίδυμο Τζέκο-Λουκάκου.

Από εκεί και πέρα, τις δύο πλευρές θα πάρουν οι Ντούμφρις και Ντιμάρκο, με την τριάδα Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου και Μκχιταριάν να κινείται στη μεσαία γραμμή.

Η αποστολή των φιλοξενούμενων είναι πλήρης, άρα ο άλλοτε τεχνικός της Ιντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κβαρατσκέλια και Όσιμχεν είναι αναντικατάστατοι μπροστά. Μένει να φανεί ποιος από τους Πολιτάνο ή Λοσάνο θα συμπληρώσει την επιθετική τριάδα στο 4-3-3 του έμπειρου Ιταλού μάνατζερ. Στους χαφ προβάδισμα έχουν οι Ανγκισά, Λομπότκα και Ζιελίνσκι, με τους Εντομπελέ και Ελμάς να είναι συνήθως οι πρώτες εναλλακτικές από τον πάγκο.

Από τη μία η ανάγκη της Ιντερ να ρισκάρει, προκειμένου να πάρει επιτέλους ένα μεγάλο ματς και να μειώσει τη διαφορά της από την κορυφή. Και από την άλλη, η ταχύτητα και η επιθετική πληρότητα της Νάπολι προεξοφλούν ότι θα δούμε ένα χορταστικό ντέρμπι. Άλλωστε, μιλάμε για τις δύο κορυφαίες επιθέσεις της Serie A με 34 και 37 γκολ αντίστοιχα.

Οι νερατζούρι έχουν σκοράρει φέτος σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια τους για το πρωτάθλημα, ενώ η Νάπολι βρίσκει δίχτυα 12 σερί αγωνιστικές. Το Goal/Goal απολύτως φυσιολογικά είναι φαβορί σε τιμές κάτω του 1.60. Αν ζητήσουμε όμως το 1-1 ως anytime σκορ φτάνουμε την απόδοση στο 2.10+. Σημειώνεται ότι τα τρία προηγούμενα ματς μεταξύ της Ιντερ και της Νάπολι πέρασαν από το 1-1.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντερ – Νάπολι: 1-1 Anytime Σκορ (απόδοση 2.12), 21:45
TAGS BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ