ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Ιταλία: Η Μπολόνια των 10 Goal/Goal και το 2.55 του Ιμόμπιλε

Προγνωστικά Ιταλία: Η Μπολόνια των 10 Goal/Goal και το 2.55 του Ιμόμπιλε
@2022 ANDREW MEDICHINI/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες της Ρόμα και της Λάτσιο κόντρα σε Μπολόνια και Λέτσε αντίστοιχα.

Μετά από σχεδόν δύο μήνες το ιταλικό πρωτάθλημα επαναρχίζει με τη 16η αγωνιστική. Όλα τα παιχνίδια διεξάγονται απόψε.

Από τις πιο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι αυτή της Ρόμα κόντρα στην Μπολόνια (17:30 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Η Ρόμα ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες τη σεζόν, λόγω των ηχηρών μεταγραφών του καλοκαιριού, ωστόσο πολύ γρήγορα φάνηκε ότι είναι αδύνατο να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την τετράδα.

Πριν το Μουντιάλ, έτρεξε ένα άσχημο σερί τριών αγώνων με μόλις δύο κεκτημένους βαθμούς. Έχασε το ντέρμπι της Ρώμης από τη Λάτσιο και έμεινε στο 1-1 κόντρα σε Σασουόλο και Τορίνο. Η διακοπή λοιπόν, ήρθε μάλλον σε καλό σημείο για να ανασυνταχθεί.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έκανε χειμερινή προετοιμασία σε Ιαπωνία και Πορτογαλία, όπου έδωσε τέσσερα φιλικά με απολογισμό 1-2-1 κόντρα σε Ναγκόγια, Γιοκοχάμα, Κάδιθ και Βάλβαϊκ.

Στο μεταξύ, υπάρχει έντονη φημολογία αναφορικά με το μέλλον του Μουρίνιο στον πάγκο των τζαλορόσι, δεδομένου το όνομά του έμπειρου τεχνικού συνδέεται πλέον με την εθνική Πορτογαλίας, αφού ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομοσπονδίας με τον Φερνάντο Σάντος.

Στον αντίποδα, η Μπολόνια μάζεψε 12 βαθμούς στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές πριν τη διακοπή. Σε αυτό το διάστημα, με εξαίρεση το ταπεινωτικό 6-1 στο Μιλάνο από την Ιντερ, τα πήγε περίφημα, κερδίζοντας τις Λέτσε, Μόντσα, Τορίνο και Σασουόλο.

Το αποψινό ματς είναι το πρώτο για τους ροσομπλού μετά το θάνατο του Σίνισα Μιχαΐλοβιτς και αναπόφευκτα στην ομάδα υπάρχει μία ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση. Υπενθυμίζεται, ότι ο Μιχαΐλοβιτς ήταν τεχνικός της Μπολόνια από το 2019, μέχρι που αντικαταστάθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο από τον Τιάγκο Μότα και ενώ η κατάσταση της υγείας του άρχισε ξανά να επιδεινώνεται.

Ο Τιάγκο Μότα παραδέχθηκε στις δηλώσεις του, ότι η Μπολόνια απόψε θα παίξει και για τη μνήμη του Μιχαΐλοβιτς, καθώς πολλοί παίκτες των ροσομπλού συνυπήρξαν τα τελευταία χρόνια με τον Σέρβο τεχνικό και έζησαν από πρώτο χέρι τη γενναία του μάχη.

Στοιχηματικά, έχει λογική το αμφίσκορο σε αποδόσεις διπλασιασμού. Η Μπολόνια έχει θαρραλέο αγωνιστικό στιλ και έχει σκοράρει στα πέντε από τα επτά εκτός έδρας παιχνίδια της φέτος. Επίσης, μετράει συνολικά 10 αμφίσκορα, έχει δηλαδή λιγότερα μόνο από τη Μίλαν (11). Στον αντίποδα, η Ρόμα δεν κατάφερε σε κανένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο Ολίμπικο να κρατήσει το μηδέν.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η άλλη ομάδα της Ρώμης, η Λάτσιο δοκιμάζεται σήμερα στη νότια Ιταλία με τη Λέτσε (17:30 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Θετικό σε γενικές γραμμές το πρώτο κομμάτι της σεζόν για το σύνολο του Μαουρίτσιο Σάρι. Η Λάτσιο βρίσκεται σε τροχιά τετράδας και θα μπορούσε να ήταν ακόμη και δεύτερη, αν δεν είχε χάσει απρόσμενα από τη Σαλερνιτάνα, μέσα στο Ολίμπικο, στα τέλη Οκτώβρη.

Μέχρι στιγμής, έχει πετύχει ορισμένα μεγάλα αποτελέσματα, όπως το 3-1 επί της Ιντερ, το 4-0 επί της Φιορεντίνα και το 1-0 απέναντι στη Ρόμα. Στο τελευταίο της πάντως παιχνίδι, πριν τη διακοπή, έχασε εύκολα με 3-0 στο Τορίνο από τη Γιουβέντους.

Οι λατσιάλι προετοιμάστηκαν στην Τουρκία και σε φιλικά κέρδισαν με 2-1 τη Γαλατασαράι, με 5-2 τη Χατάισπορ κι έχασαν με 2-0 από την Αλμερία. Κατά τη διάρκεια της διακοπής, ο Τσίρο Ιμόμπιλε έδειξε πως βρίσκεται σε ικανοποιητική κατάσταση.

Ο "μπόμπερ" της Λάτσιο ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς το πρώτο τετράμηνο, παρόλα αυτά σημείωσε έξι γκολ σε 11 συμμετοχές. Τώρα, προέρχεται από καλή προετοιμασία και αναμένεται να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τα νούμερά του. Άλλωστε, μιλάμε για έναν φορ, που σκόραρε μίνιμουμ 20 γκολ στις πέντε από τις προηγούμενες έξι σεζόν. Στο 2.55 το anytime του απόψε κόντρα στη Λέτσε, την οποία έχει αντιμετωπίσει τρεις φορές στο παρελθόν και μετράει εναντίον της δύο γκολ..

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα – Μπολόνια: Goal/Goal (απόδοση 2.05), 17:30
  • Λέτσε – Λάτσιο: Ιμόμπιλε Anytime (απόδοση 2.55), 17:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ