TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δύο άσοι από Ιταλία και Αγγλία

Ο Τζέσε Μαρς στον πάγκο της Λιντς σε αναμέτρηση κόντρα στην Έβερτον στο Έλαντ Ρόουντ
Ο Τζέσε Μαρς στον πάγκο της Λιντς © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money έστειλε ταμείο την Τρίτη με το bet builder της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σε απόδοση 3.95 και σήμερα συνεχίζει ποντάροντας σε δύο σημεία από Ιταλία και Αγγλία.

Τέσσερα ματς στην Premier League και φουλ αγωνιστική στη Serie A, που επιστρέφει στα γήπεδα μετά τη διακοπή για το Μουντιάλ, συνθέτουν το σημερινό κουπόνι των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Τορίνο – Βερόνα (15:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η Βερόνα ήταν σαφώς η χειρότερη ομάδα της Serie A στο πρώτο κομμάτι της σεζόν, πηγαίνοντας στη διακοπή ουραγός και μετρώντας δέκα σερί ήττες! Μια τόσο μεγάλη διακοπή βέβαια, όπως αυτή για το Μουντιάλ, μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα, όμως στη Βερόνα οι οιωνοί συνεχίζουν να μη δείχνουν καλοί. Η διοίκηση προχώρησε σε νέα αλλαγή προπονητή μέσα στη διακοπή, αλλά η επιλογή της, ο 53χρονος Μάρκο Ζαφαρόνι, που ήταν ένα χρόνο άνεργος μετά την απόλυσή του από την Κοζέντσα και το σημερινό θα είναι το πρώτο παιχνίδι της καριέρας του σε επίπεδο Serie Α, δεν μπορεί να προκαλέσει ιδιαίτερη αισιοδοξία.

Η Τορίνο έχει καλή ομάδα φέτος και κάνει συμπαθητικότατη σεζόν, που θα μπορούσε να είναι ακόμη καλύτερη αν καταφέρει να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα. Η Τορίνο άφησε θετικές εντυπώσεις στην προετοιμασία κι απέναντι σε μια ομάδα που έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια της είναι απόλυτα δικαιολογημένο φαβορί.

Δες στο Match Money πώς παίζεται η ρουλέτα στα live casino και tips για να αυξήσεις τις πιθανότητές σου.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Λιντς – Γουέστ Χαμ (21:45 Novasports 4HD, Live από το SPORT24). Η Γουέστ Χαμ πέρυσι έκανε εξαιρετική σεζόν, το καλοκαίρι έκανε δυνατές μεταγραφές και ο πήχης ανέβηκε ακόμη ψηλότερα φέτος. Τα πράγματα όμως πάνε πολύ άσχημα για τα "σφυριά". Ο Μόγες δεν έχει καταφέρει να ενσωματώσει ομαλά τις μεταγραφές, η περσινή χημεία της ομάδας χάθηκε και πλέον οι Λονδρέζοι μετρούν τέσσερις σερί ήττες και έχουν μπλέξει στη μάχη της παραμονής.

Και κάπως έτσι ο έμπειρος Σκωτσέζος τεχνικός είναι πλέον δεύτερο φαβορί για απόλυση στην Premier, πίσω μόνο από τον Λάμπαρντ της Έβερτον. Η Λιντς έχει κι αυτή από την πλευρά τα προβλήματά της, όμως η εικόνα της στα δύο ματς μετά τη διακοπή (1-3 από τη Σίτι, 0-0 στο Νιούκαστλ) είναι σαφώς πιο ενθαρρυντική. Η Λιντς είναι ομάδα που παίζει με πολλή ένταση και ειδικά σε ένα παιχνίδι μέσα στο Έλαντ Ρόουντ, όπου έχει μαζέψει τους 11 από τους 16 βαθμούς της, μπορεί να εκμεταλλευτεί την αναταραχή που επικρατεί στη Γουέστ Χαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τορίνο – Βερόνα: 1 (απόδοση 1.85) 15:30
  • Λιντς – Γουέστ Χαμ: 1 DNB (απόδοση 1.80) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας και tips για όλα τα πρωταθλήματα και τις διοργανώσεις, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ