TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Ποντάρισμα σε δύο λάτιν επιλογές

Οι Ντου Κεϊρόζ και ο Ρόμπσον Μπαμπού πανηγυρίζουν γκολ της Κορίνθιανς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς στο Copa Libertadores
Οι Ντου Κεϊρόζ και ο Ρόμπσον Μπαμπού πανηγυρίζουν γκολ της Κορίνθιανς κόντρα στην Μπόκα Τζούνιορς © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (15/06) και καταλήγει σε δύο πονταρίσματα.

Παραδοσιακά τα καλοκαίρια που δεν έχει διοργανώσεις, για να καλύψω το στοιχηματικό κενό επαναφέρω μία ξεχασμένη αγάπη. Το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα. Το Brasileirao έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες. Ένα πρωτάθλημα που μετράνε οι παραδόσεις, που η έδρα έχει ειδικό βάρος και οι προπονητές αλλάζουν πολύ πιο εύκολα από οποιοδήποτε πρωτάθλημα έχετε στο νου σας.

Στη Serie A βρισκόμαστε στην 12η αγωνιστική και η σημερινή ημέρα μοιάζει οριακή για μία πολύ ισχυρή δύναμη του πρωταθλήματος, την Φλαμένγκο. Η Φλα ξεκίνησε πολύ άσχημα το φετινό πρωτάθλημα με ένα υλικό για πρωταθλητισμό βρίσκεται στην 16η θέση με 12 βαθμούς.

Η επιστροφή του Ντοριβάλ

Την περασμένη εβδομάδα την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο έμπειρος 60χρονός τεχνικός Ντοριβάλ Ζούνιορ. Ο Ντοριβάλ έρχεται για την 3η του θητεία στον πάγκο της Φλαμένγκο. Η τελευταία του παρουσία, πρόσφατη, το 2018 την ανέλαβε στα τέλη του Σεπτέμβρη στην 27η αγωνιστική στην 4η θέση. Είχε μία πολύ θετική παρουσία και με ένα ρεκόρ 7-3-2 έφερε την ομάδα στην 2η θέση πίσω από την Παλμέιρας. Την επόμενη σεζόν η διοίκηση έκανε συμβόλαιο στον Πορτογάλο Ζέσους, που κατέκτησε τα πάντα και ο Ντοριβάλ αποχώρησε.

Μετά από 3 ½ χρόνια επέστρεψε σε μία πιο δύσκολη κατάσταση για την ομάδα. Η Φλαμένγκο βρίσκεται στην 16η θέση με ρεκόρ 3-3-5. Στην πρεμιέρα του, χωρίς καν να προλάβει να κάνει προπόνηση στην ομάδα του, έκατσε κατευθείαν στον πάγκο και ήρθε μία σκληρή ήττα με 3-1 στην έδρα της Ιντερνασιονάλ. Σήμερα όμως δίνει ένα παιχνίδι, που πρέπει οπωσδήποτε να το κερδίσουν για να κάνουν restart.

Προγνωστικά στοιχήματος

Εντός έδρας με την αδύναμη Κουιαμπά (02:30 LIVE από το SPORT24 ). Είναι ένα παιχνίδι που στη Φλαμένγκο γνωρίζουν πως πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν για να πάρουν τα πάνω τους. Στη συνέχεια ακολουθούν δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με την περσινή πρωταθλήτρια Ατλέτικο Μινέιρο για πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πρέπει να πάει έχοντας επιστρέψει στις νίκες. Ο άσος με over 1,5 στο 1.55 απέναντι στην Κουιαμπά.

Με καλή παράδοση η Κορίνθιανς

Στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος, έναν βαθμό κάτω από την πρωτοπόρο Παλμέιρας, βρίσκεται η Κορίνθιανς, του γνωστού μας και όχι και τόσο συμπαθή από το πέρασμα του από τον Ολυμπιακό, Βίτορ Περέιρα. Σε κάθε περίπτωση πάντως στην Κορίνθιανς έχει δημιουργήσει μία σκληρή ομάδα, που μετρά τα περισσότερα κλεψίματα στο πρωτάθλημα. Έχει καλή παράδοση στην έδρα της Ατλέτικο Παραναένσε (03:30 LIVE από το SPORT24 ), μετρά τρία συνεχόμενα διπλά και έχει φύγει με 5 διπλά στις τελευταίες 7 επισκέψεις. Το Χ2 ανάμεσα στο 1.57 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φλαμένγκο - Κουιαμπά: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.55), 02:30
  • Ατλέτικο Παραναένσε - Κορίνθιανς: Χ2 (απόδοση 1.57), 03:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ