TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Παρολί από το Copa Libertadores με απόδοση 2.90

Ο Γκιγιέρμο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ με τον Άλαν Βαρέλα στο Copa Libertadores για λογαριασμό της Μπόκα Τζούνιορς κόντρα στη Ντεπορτίβο Κάλι
Ο Γκιγιέρμο Φερνάντες πανηγυρίζει γκολ με τον Άλαν Βαρέλα στο Copa Libertadores © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Βρισκόμαστε στις ρεβάνς στην φάση των "16" του Copa Libertadores και ο Τσάρλυ έχει επιλέξει μία τριάδα με απόδοση οριακά κάτω από τον τριπλασιασμό.

Ώρα ρεβάνς στη φάση των "16" του Copa Libertadores. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση ισόπαλου αποτελέσματος οι δύο ομάδες πηγαίνουν απευθείας στα πέναλτι.

Στη 01:15 ώρα Ελλάδος η Ατλέτικο Μινέιρο υποδέχεται την Εμελέκ (LIVE από το SPORT24) από το Εκουαδόρ. Στο πρώτο παιχνίδι οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες 1-1. Η Ατλέτικο προηγήθηκε, είχε ευκαιρίες για το 2-0, όμως έδωσε χαζό πέναλτι στο 58ο λεπτό και έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 69ο.

Παρόλα αυτά στο 90’ κέρδισε πέναλτι, το οποίο το πέταξε στα σκουπίδια. Σε κάθε περίπτωση και στο πρώτο παιχνίδι φάνηκε πως η διαφορά των δύο ομάδων είναι μεγάλη. Έγιναν πολλά για να μην κερδίσει η Ατλέτικο Μινέιρο και να μείνει το παιχνίδι στην ισοπαλία. Ασφαλώς και οι πρωταθλητές και Κυπελλούχοι Βραζιλίας δεν θα θέλουν να παιχτεί στα πέναλτι η πρόκριση και θα θελήσουν να καθαρίσουν από το 90λεπτό.

Προγνωστικά Copa Libertadores

Η Ατλέτικο Μινέιρο αρχίζει να θυμίζει τον περσινό της εαυτό και βρίσκεται σε θετικό κύκλο αγώνων. Ο κόουτς Μοαμέδ αμφισβητήθηκε, έπαιξε την θέση του στα δύο παιχνίδια με τη Φλαμένγκο, όμως με τέσσερις νίκες στην σειρά για τις εγχώριες διοργανώσεις εδραίωσε τη θέση του και η Ατλέτικο, μπήκε γερά στην μάχη του τίτλου μειώνοντας στο -2 από την Παλμέιρας. Μεγάλη η διαφορά με την Εμελέκ, που όποτε πηγαίνει στην Βραζιλία παθαίνει τρικυμία, ο άσος βρίσκεται από το 1.30 - 1.35.

Στις 03:30 ώρα Ελλάδος η Μπόκα υποδέχεται την Κορίνθιανς (LIVE από το SPORT24 ). Στη Βραζιλία οι παίκτες του Μπατάλια έπαιξαν για το 0-0 και το πήραν με σχετική άνεση. Και οι δύο ομάδες τα παιχνίδια του περασμένου ΣΚ για το πρωτάθλημα τα έκαψαν. Έπαιξαν με αναπληρωματικούς, η Μπόκα έχασε 0-3 από την Μπάνφιλντ, η Κορίνθιανς έφαγε 4 στο Ρίο από τη Φλουμινένσε. Συνολικά πάντως η Κορίνθιανς δεν είναι καλά, έχει πρόβλημα στην ανάπτυξη, σκοράρει και δημιουργεί με το σταγονόμετρο, ο Βίτορ Περέιρα δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για να διορθώσει το πρόβλημα δημιουργίας που αντιμετωπίζει η ομάδα. Σε οποιοδήποτε ισόπαλο αποτέλεσμα πάμε στα πέναλτι. Επιλογή η πρόκριση της Μπόκα, που δίνεται στο 1.50.

Με όπλο την ταχύτητα

Στις 03:30 ώρα Ελλάδος η Ατλέτικο Παραναένσε του Φελίπε Σκολάρι, θα προσπαθήσει στην Παραγουάη να υπερασπιστεί το 2-1 του πρώτου αγώνα κόντρα στην Λιμπερτάδ Ασουνσιόν (LIVE από το SPORT24). Στο πρώτο παιχνίδι η Ατλέτικο ήταν κίνδυνος θάνατος στις αντεπιθέσεις και θα μπορούσαν να κερδίσουν με δύο τέρματα διαφορά. Η ταχύτητα και το ποδόσφαιρο χώρου θα είναι το όπλο της ομάδας του Σκολάρι και στη σημερινή ρεβάνς.

Ο Φελιπάο είναι μέγεθος για την Βραζιλία και έχει μεταμορφώσει την Ατλέτικο Παραναένσε από την ημέρα που ανέλαβε. Ανέλαβε την Ατλέτικο στα μέσα Μαΐου. Ηττήθηκε στο πρώτο παιχνίδι στη Φλουμινένσε και στην συνέχεια με ένα ρεκόρ 10-3-0, σε όλες τις διοργανώσεις έχει την ομάδα του μέσα σε όλους τους στόχους. Στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, στους "16" του Κυπέλλου, έχοντας κερδίσει 2-1 το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της Μπαΐα και σήμερα παίζει την πρόκριση για τους "8" του Libertadores.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τεράστιο το διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Παλμέιρας το περασμένο Σάββατο δείχνει τις δυνατότητες της ομάδας. Σε περίπτωση νίκης της Λιμπερτάδ με ένα τέρμα διαφορά θα έχουμε πέναλτι. Με βάση όλα αυτά τα δεδομένα το 1.45 στην πρόκριση της Ατλέτικο Παραναένσε είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο - Εμελέκ: 1 (απόδοση 1.30 - 1.35), 01:30
  • Μπόκα Τζούνιορς - Κορίνθιανς: Πρόκριση Μπόκα (απόδοση 1.50), 03:30
  • Λιμπερτάδ Ασουνσιόν - Ατλέτικο Παραναένσε: Πρόκριση Ατλέτικο Παραναένσε (απόδοση 1.45), 03:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ