TIPS ΤΣΑΡΛΥ

​Τσάρλυ προγνωστικά: Παιχνίδι με τρεις άσους

West Ham's Lucas Paqueta, chases the ball with Southampton's Ainsley Maitland-Niles during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
West Ham's Lucas Paqueta, chases the ball with Southampton's Ainsley Maitland-Niles during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung) © 2022 KIN CHEUNG/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με τρεις άσους κάνει από το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου (12/11).

Η βαθμολογική θέση της Γουέστ Χαμ είναι ντροπή για την ποιότητα του ρόστερ της. Ο κόσμος αποδοκίμασε μετά τον αποκλεισμό στα πέναλτι από την Μπλάκμπερν για το Carabao Cup σ’ ένα παιχνίδι που ο Μόγιες άλλαξε όλη την ενδεκάδα.

Υποχρεωμένοι να κλείσουν με νίκη

Μοιάζει σαν υποχρέωση για τους παίκτες της Γουέστ Χαμ (17:00 NOVASPORTS 5, LIVE από το SPORT24) να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα ώστε να μην πάνε σε πολύ άσχημο κλίμα και κοντά στις θέσεις του υποβιβασμού στη διακοπή. Η Λέστερ μετά από ένα πραγματικά πολύ κακό ξεκίνημα κατάφερε να κερδίσει τα 3 από τα τελευταία 4 παιχνίδια της και έφθασε στους 14 βαθμούς, στους ίδιους πόντους που βρίσκεται η Γουέστ Χαμ.

Με βάση την διαφορά στα xGoals η Λέστερ θα έπρεπε να βρίσκεται στην 16η θέση, η Γουέστ Χαμ, που ισοβαθμεί με τη Λέστερ, βάσει της διαφοράς στα xGoals θα έπρεπε να βρίσκεται στην 7η. Κάπου εκεί θα έπρεπε να βρίσκεται και βάσει ρόστερ. Ο άσος στο 2.10 στον μέσο όρο των εταιριών.

Το τρένο του Σπαλέτι

Δεν σταματά το τρένο του Σπαλέτι (18:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) . Το φετινό πρωτάθλημα της Serie A έχει μετατραπεί σε μία κούρσα στην οποία δεν μπορεί κανένας να ακολουθήσει την Νάπολι. Ο ανταγωνισμός ελπίζει να μείνει από καύσιμα, όμως η εικόνα δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολίας. Μοναδικός ενδοιασμός είναι μήπως η μεγάλη διακοπή για το Μουντιάλ επηρεάσει τη φόρμα των ποδοσφαιριστών της. Αυτά όμως θα τα δούμε στην πορεία. Η Νάπολι πριν τη διακοπή είχε δύο επικίνδυνες εξόδους, στο Ολίμπικο με τη Ρόμα και στο Μπέργκαμο με την Αταλάντα, όμως κατάφερε να περάσει και από τις δύο έδρες με δύο νίκες.

Απέκτησε προβάδισμα 8 βαθμών από τη δεύτερη Μίλαν και διψήφια από τους υπόλοιπους διεκδικητές. Με την Ουντινέζε έχει δημιουργήσει μία εξαιρετική παράδοση, την έχει κερδίσει σε 8 συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια χωρίς η διαφορά να φαίνεται να είναι τόσο μεγάλη όπως σήμερα. Μετά από ένα καλό ξεκίνημα μοιάζει να έχει αδειάσει η Ουντινέζε, που βρίσκεται 6 παιχνίδια χωρίς νίκη και λογικά θα γίνουν 7. Ο άσος της Νάπολι στο 1.50.

Η πιο παραγωγική ομάδα μετά την Παρί

Η Ρεν τρέχοντας ένα εντυπωσιακό 7-3-0 κατάφερε και ανέβηκε στην 3η θέση του Σαμπιονά. Την περασμένη αγωνιστική χρειάστηκε τύχη, αλλά στο τέλος πήρε ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, την ισοπαλία στην έδρα της Λιλ. Υποδέχεται την Τουλούζ και αν κερδίσει θα πάει στη διακοπή στην 4η θέση. Έχει κάνει εξαιρετική δουλειά ο Ζενεσιό, παρουσιάζει την πιο επιθετική ομάδα στο πρωτάθλημα μετά από την Παρί. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 3η θέση, 5 πόντους κάτω από την 2η Λανς και την κυνηγάνε από πίσω πολλές ομάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πιστεύω όμως πως σύντομα θα ξεπεράσει τη Λανς, δηλαδή η εικόνα της Ρεν είναι για να κυνηγήσει αυτή τη δεύτερη θέση και την απευθείας πρόκριση στο Champions League και όχι για να χάσει την τρίτη. Υπάρχει φυσικά καιρός για όλα αυτά, δεν αποκλείεται και στην επιστροφή στην δράση να αλλάξουν ισορροπίες, αυτήν την εποχή όμως στο γήπεδο της ομάδες μικρομεσαίες όπως η Τουλούζ (22:00 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) της κερδίζει εύκολα. Ο άσος στο 1.55 στον μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Ουντινέζε: 1 (απόδοση 1.55), 16:00
  • Γουέστ Χαμ - Λέστερ: 1 (απόδοση 2.10), 17:00
  • Ρεν - Τουλούζ: 1 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ