TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με το σερί στο Ολίμπικο και την πρώτη νίκη της Ουντινέζε

Ο τεχνικός της Ιντερ, Σιμόνε Ιντσάγκι
Ο Σιμόνε Ιντσάγκι © 2021 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε ξανά ταμείο, κάνοντας το 2/2 την Πέμπτη στο Conference League και συνεχίζει απόψε με μία δυνατή δυάδα από τη Serie A.

Η Ουντινέζε στην πρεμιέρα της στο Σαν Σίρο με την πρωταθλήτρια Μίλαν, έβγαλε επιθετικές αρετές, δεν μπόρεσε όμως να αντιμετωπίσει τον επιθετικό ίστρο των "ροσονέρι" και την αυτοπεποίθηση των πρωταθλητών, με συνέπεια να ηττηθεί με 4-2. Το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σαλερνιτάνα, ήταν από αυτά που έπρεπε να τα κερδίσει.

Προγνωστικά Ιταλία: Επιπόλαιη με τη Σαλερνιτάνα

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν επιπόλαια σε πολλές φάσεις, σπατάλησε καλές στιγμές και το πλήρωσε. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες και στην πράξη δεν μπόρεσε να διεκδικήσει τη νίκη, σε ένα παιχνίδι που έδειχνε πως το πιθανότερο σενάριο ήταν να το κερδίσει. Ακόμα και με παίκτη λιγότερο δεν ήταν κατώτερη από τη Σαλερνιτάνα και τουλάχιστον κράτησε σχετικά εύκολα τη λευκή ισοπαλία.

Η νεοφώτιστη Μόντσα δείχνει τελείως ασύνδετη τις πρώτες αγωνιστικές. Έγιναν πολλές προσθήκες, ήρθαν 15 ποδοσφαιριστές και είναι φανερό πως ακόμη δεν έχει δέσει. Έχασε πολύ πιο εύκολα στην πρεμιέρα από την Τορίνο, απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1 (xGoals 1,18-2,68), καθώς απλά μείωσε στην τελευταία φάση. Επίσης, στη δεύτερη αγωνιστική έχασε με κάτω τα χέρια 4-0 στη Νάπολι, (xGoals 3,16-0,67).

Προγνωστικά Τσάρλυ: Σε πίεση ο Στρόπα

Η άθλια εικόνα της Μόντσα έχει φέρει γκρίνια και ο προπονητής της, Τζιοβάνι Στρόπα φαίνεται πως είναι υπ΄ ατμόν, με τους Ντοναντόνι, Ντε Τζέρμπι, να ακούγονται ήδη σαν οι δύο πιθανοί αντικαταστάτες του.

Με λίγα λόγια, ο Στρόπα σήμερα παίζει τη θέση του και με την εικόνα που έδειξε η ομάδα του στα δύο πρώτα παιχνίδια, μοιάζει λίγο δύσκολο να την κρατήσει (19:30 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Η Ουντινέζε, με βάση το πρόγραμμα που έχει στις πρώτες τρεις αγωνιστικές, με τέσσερις βαθμούς θα έχει ένα λογικό ξεκίνημα. Θα είναι αποτυχία να παίξει στη σειρά με Σαλερνιτάνα και Μόντσα και να μην κερδίσει κανένα από τα δύο παιχνίδια. Το διπλό στο 2.32 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πέντε σερί Goal/Goal

Το μεγάλο ματς της βραδιάς είναι ασφαλώς το Λάτσιο - Ιντερ (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα στην πρεμιέρα με την Μπολόνια και να κερδίσει στο τέλος με 2-1 σε ένα παιχνίδι που στράβωσε, αφού έμεινε με δέκα παίκτες και πίσω στο σκορ. Τη δεύτερη αγωνιστική πήρε λευκή ισοπαλία στην έδρα της αξιόλογης Τορίνο, σε ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις.

Η Ίντερ είχε θέματα στην πρεμιέρα της στο Λέτσε. Απέδρασε με γκολ του Ντούμφρις στην τελευταία φάση του αγώνα, αξιοποιώντας την επιλογή του Ιντσάγκι να χρησιμοποιήσει στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα όλα τα επιθετικά του όπλα. Έκλεισε το παιχνίδι, έχοντας στο γήπεδο Τζέκο, Λουκάκου, Λαουτάρο, Κορέα, Μικιταριάν! Αυτή η απόφαση έβαλε στα καρέ της τη Λέτσε, έφερε ευκαιρίες και το χρυσό γκολ του Ολλανδού μπακ/χαφ.

Τη δεύτερη αγωνιστική, το έργο της με τη Σπέτσια εντός έδρας ήταν εύκολο. Η Ίντερ πέρυσι ήταν η καλύτερη ομάδα στη Serie Α, όμως πέταξε με επιπολαιότητα κάποιους βαθμούς και χάρισε ένα δικό της πρωτάθλημα στη Μίλαν. Ένα από τα παιχνίδια που είχε απώλειες πέρυσι ήταν αυτό στο Ολίμπικο με τη Λάτσιο, όπου ηττήθηκε με 2-1.

Ανεξαρτήτως έδρας, Ίντερ και Λάτσιο μετρούν 5 σερί Goal/Goal. H Ίντερ δεν κράτησε το μηδέν στη Λέτσε και η άμυνα της είχει θέματα από έναν αντίπαλο, που έπαιξε συντηρητικά. Πιστεύω πως η Λάτσιο θα σκοράρει, όμως τους "νερατζούρι" στο μηδέν δεν τους κρατάς. Το Goal/Goal στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα - Ουντινέζε: 2 (απόδοση 2.32), 19:30
  • Λάτσιο - Ίντερ: Goal/Goal (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ