TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Με την Ιντερ κι ένα... ψαγμένο

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει με τον Λουκάκου το γκολ του Βέλγου στο Ίντερ - Χετάφε στο Europa League
Ο Λαουτάρο Μαρτίνες πανηγυρίζει με τον Λουκάκου το γκολ του Βέλγου στο Ίντερ - Χετάφε στο Europa League © 2020 INA FASSBENDER / AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το πρόγραμμα της Παρασκευής και καταλήγει σε μια δυάδα διπλών.

Το μεγάλο ματς της ημέρας έρχεται από την Ιταλία και τη Serie A, το Λάτσιο – Ίντερ (21:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Φαβορί του 1.90 το διπλό της Ίντερ και δεν έχουμε καμία αντίρρηση. Η Ίντερ, μετά το περσινό… δώρο που έκανε στη Μίλαν χάνοντας τον τίτλο μέσα από τα χέρια της, έχει προφανώς ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στην κορυφή.

Η φετινή Serie A βέβαια φαίνεται ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική και η μάχη για τον τίτλο θα έχει πολύ δράμα, όμως όντως η Ίντερ, με τον Λουκάκου πλέον ξανά αιχμή του δόρατος, έχει μπει δυνατά και με αποφασιστικότητα στην κούρσα, κάνοντας ήδη το δύο στα δύο.

Αντίθετα, η Λάτσιο δείχνει ότι πηγαίνει ξανά για μια άχρωμη σεζόν και ο κόσμος της δεν την πολυπιστεύει. Αγχωτική νίκη με 2-1 στην πρεμιέρα επί της Μπολόνια, άγευστη και άοσμη και τη 2η αγωνιστική, όταν έμεινε στο 0-0 με την Τορίνο.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στην Πολωνία, η Λέγκια προσπαθεί να συνέλθει μετά την τραγική περσινή σεζόν, που έφερε τον μεγαλύτερο σύλλογο του πολωνικού ποδοσφαίρου να κινδυνεύει και με υποβιβασμό. Έτσι, το καλοκαίρι είχε αρκετές αλλαγές, με πρώτη και σημαντικότερη την πρόσληψη του Γερμανού Κόστα Ρούναϊτς στον πάγκο, και η Λέγκια όντως φέτος δείχνει διαφορετική εικόνα. Όχι ακόμη στα επίπεδα που έχουν συνηθίσει οι οπαδοί της την ομάδα με τους περισσότερους τίτλους στην Πολωνία, αλλά σίγουρα σε καλό δρόμο.

Δεύτερη σε αυτό το ξεκίνημα στη βαθμολογία, σήμερα παίζει εκτός έδρας με τη Σταλ Μίελετς. Μία Σταλ Μίελετς που μπήκε στη σεζόν θετικά, όμως παραμένει ένα μικρό μέγεθος που επέστρεψε στην Ekstraklasa μόλις το 2020 και μετά από απουσία 25 χρόνων.

Την πρώτη της σεζόν τερμάτισε στη 15η θέση, πέρυσι 14η και φέτος δεν πρόκειται να κάνει κάτι πολύ καλύτερο. Αυτή τη στιγμή φιγουράρει στην 6η θέση, μόλις έναν βαθμό πίσω από τη Λέγκια, όμως η διόρθωση φαίνεται ότι ήδη ξεκίνησε, καθώς η Σταλ προέρχεται από τη χειρότερή της εμφάνιση και βαριά ήττα 4-0 από τη 14η της βαθμολογίας Πιαστ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σταλ Μίελετς – Λέγκια: 2 (απόδοση 1.90) 21:30
  • Λάτσιο – Ίντερ: 2 (απόδοση 1.90) 21:45

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ