TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Με παράδοση στο Σεντ Μέρις η Τσέλσι, με χάντικαπ η Ρόμα

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Τσέλσι σε αναμέτρηση στο Στάμφορντ Μπριτζ κόντρα στη Λέστερ
Ο Ραχίμ Στέρλινγκ με τη φανέλα της Τσέλσι © 2022 DAVID CLIFF/ASSOCIATED PRESS

Μετά το ταμείο της Δευτέρας (29/08) σε απόδοση 2.10 ο Τσάρλυ ποντάρει σε δύο επιλογές από Serie A και Premier League.

Πέρυσι η Ρόμα έχασε και τα 6 παιχνίδια με Γιουβέντους, Ίντερ και Μίλαν. Το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε στην έδρα της Γιουβέντους, δέχτηκε γκολ από τα αποδυτήρια, είχε ένα άθλιο πρώτο ημίχρονο κι όμως κατάφερε να πάρει τον βαθμό.

Τους έφτιαξε ο βαθμός και ο Μπελότι

Το πώς θα κυλήσει μία χρονιά φαίνεται από τέτοιες λεπτομέρειες. Θυμίζω πως πέρυσι και τα δύο παιχνίδια η Ρόμα τα έχασε από τη Γιουβέντους με ακραίο τρόπο και ήταν αυτά που την άφησαν σχετικά νωρίς έξω από την μάχη της τετράδας. Μετά την ισοπαλία στην έδρα της Γιουβέντους ήρθε και η προσθήκη του Μπελότι να φτιάξει ακόμη περισσότερο τον τρελαμένο κόσμο της Ρόμα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Μόντσα (21:45 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) είναι η πιο ασύνδετη ομάδα στη Serie A, το καλοκαίρι ενισχύθηκε με καλούς παίκτες για τα δεδομένα συλλόγου που παίζει για την κατηγορία, όμως παρουσιάζεται εντελώς ασύνδετη και έχει ξεκινήσει με τρεις ήττες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Από την περασμένη εβδομάδα τα ρεπορτάζ γράφουν πως ο Γκαλιάνι, συζητά με τους Ντε Τσέρμπι και Ντοναντόνι, το πιθανότερο είναι πως δεν έγινε η αλλαγή μετά την εντός έδρας ήττα με την Ουντινέζε επειδή ακολουθούσε σύντομα το παιχνίδι με τη Ρόμα. Μέχρι στιγμής η ομάδα του Μουρίνιο πετυχαίνει από ένα τέρμα σε κάθε παιχνίδι η Μόντσα δείχνει ασύνδετη και χρειάζεται μία καθαρή νίκη η Ρόμα. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 στο 1.85 στον μέσο όρο των εταιριών.

Με παράδοση για το διπλό

Η Τσέλσι έπαιξε για δεύτερο στη σειρά αγώνα με παίκτη λιγότερο και έβγαλε χαρακτήρα. Ο νεαρός Γκάλαχερ δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πιο υψηλό επίπεδο, αποβλήθηκε νωρίς και ανάγκασε την ομάδα του να παίξει για 65 λεπτά με παίκτη λιγότερο. Δεν ήταν εύκολο αυτό που κατάφεραν οι παίκτες του Τούχελ. Να βρουν τρόπο να κερδίσουν με αριθμητικό μειονέκτημα. Τον κύριο ρόλο τον έπαιξε η ταχύτητα του Στέρλινγκ. Αξιοποίησε το γεγονός πως ανέβηκε πιο ψηλά για να κερδίσει μέτρα η άμυνα της Λέστερ και την χτύπησε στις αντεπιθέσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πήρε αυτοπεποίθηση το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα των μπλε και πηγαίνουν στο Σεντ Μέρις (21:45 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE , LIVE από το SPORT24) για να διπλασιάσουν τις νίκες τους. Έχει πολύ θετική παράδοση η Τσέλσι σαν φιλοξενούμενη της Σαουθάμπτον. Τρέχει ένα ρεκόρ 7-2-0 στις τελευταίες 9 επισκέψεις. Μάλιστα πέρυσι επικράτησαν με 6-0. Το διπλό ανάμεσα στο 1.65 και στο 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Μόντσα: 1 με -1,5 (απόδοση 1.85), 21:45
  • Σαουθάμπτον - Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.65 - 1.70), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ