BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Ιταλία: Η Ρόμα στο 2.10 και το αγαπημένο παιδί του Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι για τη Serie A
Ο Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρόμα σε αναμέτρηση κόντρα στη Νάπολι © 2022 ANDREW MEDICHINI/ASSOCIATED PRESS

To ΒetMarket.gr προτείνει διπλή επιλογή από το σημερινό Ρόμα - Μόντσα σε αποδόσεις 2.20 και 2.25.

Στην εμβόλιμη αγωνιστική της Serie A που αρχίζει σήμερα, αναμετρώνται οι δύο μεγάλες πρωταγωνίστριες του φετινού καλοκαιριού. Εκείνες που με τις κινήσεις τους κέρδισαν τις εντυπώσεις. Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο φιλοξενεί στο Ολίμπικο τη Μόντσα (21:45 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) των Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι.

Με τη διαφορά πως οι δύο πρωταγωνίστριες του καλοκαιριού δεν ακολουθούν παράλληλη πορεία και στις πρώτες στροφές της σεζόν. Η Ρόμα αρέσει, με επτά πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές, ενώ η Μόντσα είναι στον πάτο της βαθμολογίας απογοητεύοντας.

Το ρόστερ της Μόντσα είναι καλό, αλλά ασύνδετο και χωρίς ρυθμό. Πήρε μεν ονόματα, αλλά κάποιοι από αυτούς είχαν δεύτερο ρόλο στις ομάδες τους και χρειάζονται χρόνο ώστε να πιάσουν το 100%. Η κοινή λογική λέει πως ο Στρόπα σύντομα θα πληρώσει το μάρμαρο της κακής αρχής και ο νέος προπονητής θα συμπέσει με την ατομική βελτίωση κομβικών ποδοσφαιριστών.

Στη Ρώμη, αντίθετα, ο καλοκαιρινός ενθουσιασμός καλά κρατεί. Η ομάδα πήρε πόντο στο Τορίνο, κάτι που έφερε πανηγυρισμούς για δύο λόγους. Πρώτον γιατί η Ρόμα σπάνια τα καταφέρνει εκεί και δεύτερον γιατί το πέτυχε με κακή εμφάνιση. Και αυτό κι αν είναι σπάνιο για τη Ρόμα, να έχει δηλαδή τη δύναμη να παίρνει πόντους και στα κακά της βράδια.

Με τις "μικρές", δηλαδή στη Σαλερνιτάνα στην πρεμιέρα και την Κρεμονέζε στο πρώτο φετινό στο Ολίμπικο, πέτυχε νίκες με 1-0. Όχι με τόσο αμυντικογενείς εμφανίσεις πάντως. Η ομάδα του Μουρίνιο έβγαλε συνολικά 47 τελικές και από αστοχία και ατυχία έμεινε μόνο στα δύο γκολ. Για αυτό και το Over 2,5 σήμερα παίζει τόσο χαμηλά.

Από τον Μουρίνιο περιμένω να πιέσει στην αρχή του παιχνιδιού. Ξέροντας πως η Μόντσα δεν έχει καλή ψυχολογία, θα προσπαθήσει να μην της αφήσει περιθώρια να το πιστέψει. Το Over 1,5 στο πρώτο μέρος κινείται πάνω από τις δύο μονάδες.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε ειδικά παικτών, ενδιαφέρον έχει ο Νεμάνια Μάτιτς. Ο Σέρβος είναι το πλέον αγαπημένο παιδί του Μουρίνιο, καθώς τον ζητά και τον αποκτά σχεδόν σε κάθε ομάδα που προπονεί. Στη Ρόμα δεν είναι για βασικός, αλλά ο τραυματισμός του Βαϊνάλντουμ και το ανέβασμα του Πελεγκρίνι στην επίθεση λόγω της απουσίας του Ζανιόλο τον έχουν φέρει στο αρχικό σχήμα.

Ο Μάτιτς ξέρει καλύτερα από τον καθένα το παιχνίδι του Μουρίνιο και σε ένα ματς που πιθανό να μοιάζει με εκείνα κόντρα σε Κρεμονέζε, Σαλερνιτάνα, όπου η Ρόμα έβγαλε πολλές τελικές, αξίζει το 2.20 πως θα βρει και εκείνος ένα σουτ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Μόντσα: Over 1,5 ημίχρονο (απόδοση 2.25), 21:45
  • Ρόμα - Μόντσα: Mάτιτς 1+ προσπάθειες για γκολ (απόδοση 2.20), 21:45

Το νέο BetMarket.gr είναι στον "αέρα"! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ