TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά Αγγλία: Πιο πειστική για το 2.11 η Λιντς κόντρα στην Έβερτον

Ο Γέσε Μάρς στον πάγκο της Λιντς σε αναμέτρηση στο Έλαντ Ρόουντ κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Γέσε Μάρς στον πάγκο της Λιντς © 2022 RUI VIEIRA, FILE/ASSOCIATED PRESS

Η Λιντς φιλοξενεί την Έβερτον στο Έλαντ Ρόουντ με στόχο την επιστροφή στις νίκες μετά από την απώλεια απέναντι στην Μπράιτον. Ποντάρισμα στο 2.11.

Μεσοβδόμαδη δράση στην Premier League με φουλ αγωνιστική. Τέσσερις αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Τρίτης (30/08). Στο Έλαντ Ρόουντ η Λιντς φιλοξενεί την Έβερτον (22:00 NOVASPORTS PRIME, LIVE από το SPORT24). Η ανάγκη για τη νίκη είναι μεγαλύτερη στους Μπλε, ωστόσο η γηπεδούχος είναι αυτή που παρουσιάζει πιο πειστικό πρόσωπο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Έχασε η ομάδα του Μαρς κόντρα στην Μπράιτον εκτός έδρας με 1-0. Προσγειώθηκε κάπως απότομα, "γκάζωσε" ο Αμερικανός κόουτς. Ένα γκολ το άξιζε, δημιούργησε 1,15 xG στο ματς, αλλά οι Γλάροι ήταν ελαφρώς καλύτεροι με 1,61 xG. Βρίσκεται μετά από τέσσερα ματς στη πέμπτη θέση με επτά βαθμούς, ενώ ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος. Με μια νίκη σήμερα θα πετύχει για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1973-74 τρεις εντός έδρας νίκες στα τρία πρώτα ματς στην κορυφαία κατηγορία. Τη σεζόν εκείνη μάλιστα είχε κατακτήσει και τον τίτλο στο τέλος. Σε οποιοδήποτε σημείο του πρωταθλήματος έχει να πετύχει τρεις σερί νίκες στην κορυφαία κατηγορία ήταν το 2001.

Η Έβερτον βρίσκεται στην κόκκινη ζώνη, ο προβληματισμός είναι έκδηλος. Τα Ζαχαρωτά έχουν πετύχει τη χειρότερη εκκίνηση της τελευταίας 12ετίας στο πρωτάθλημα. Μετά τις δύο πρώτες ήττες κόντρα σε Τσέλσι και Άστον Βίλα, ακολούθησαν δύο ισοπαλίες με σκορ 1-1 απέναντι σε Νότιγχαμ Φόρεστ και Μπρέντφορντ. Στο ενδιάμεσο πανηγύρισαν και μια αγχωτική νίκη κόντρα στη Φλίτγουντ Τάουν στο Λιγκ Καπ με 1-0. Κόντρα στην Μπρέντφορντ ευχαριστημένη θα πρέπει να νιώθει από τον τρόπο που εξελίχθηκε το ματς, καθώς δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες, έκανε φάσεις για 1,65 xG, ήταν όμως πιο τυχερή, προηγήθηκε στο 24’ και παρότι η γηπεδούχος δημιούργησε 2,28 xG απέσπασε την ισοπαλία, αφού η ισοφάριση ήρθε στο 84’.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δημιουργεί πιο εύκολα φάσεις η Λιντς, είναι πιο πειστική, ρολάρει, έχει και τη δύναμη του Έλαντ Ρόουντ. Ο κόσμος είναι ενθουσιασμένος με τα όσα βλέπει, ενώ αναμένουμε τους παίκτες να αντιδράσουν μετά τις φωνές του Μάρς. Στο 2.11 ο άσος,

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λιντς - Έβερτον: 1 (απόδοση 2.11), 22:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ