TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Με ένα Goal/Goal και μία διπλή ευκαιρία

Ο άσος της Μπρέντφορντ Ιβάν Τόνεϊ
Ο άσος της Μπρέντφορντ Ιβάν Τόνεϊ © 2022 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Παρασκευής και ποντάρει στην Premier League και τη Ligue 1.

Δύο ομάδες με προπονητές με επιθετική φιλοσοφία, θα αναμετρηθούν απόψε για το πρωτάθλημα της Premier League. Η Μπρέντφορντ του Φρανκ, με την Μπράιτον του Ντε Τζέρμπι (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Αγγλία: Ζευγάρι για γκολ

Η Μπρέντφορντ προέρχεται από ένα αποκαρδιωτικό παιχνίδι και μία βαριά ήττα από τη Νιούκαστλ με 5-1. Είναι δεδομένο πως θα ψάξει σήμερα αντίδραση η οποία με την κουλτούρα που έχει η ομάδα, μόνο μέσα από επιθετικότητα μπορεί να έρθει. Μιλάμε για μία ομάδα που στα παιχνίδια της, έχουν σημειωθεί 33 γκολ! Έχει πετύχει 16 και έχει δεχτεί 17. Μόνο στους αγώνες της Μάντσεστερ Σίτι και της ουραγού Λέστερ έχουν σημειωθεί περισσότερα τέρματα.

Ο Ντε Τζέρμπι έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπράιτον στο Άνφιλντ. Η ομάδα του ανταγωνίστηκε τη Λίβερπουλ σε ένα ροκ παιχνίδι και πήρε μία σπουδαία ισοπαλία με 3-3, σε παιχνίδι με 2,63-2,01 xGoals. Την περασμένη αγωνιστική, απέναντι στη σκληρή Τότεναμ του Αντόνια Κόντε έχασε με 0-1, ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να το κερδίσει, 1,00-0,63 τα xGoals.

Το παιχνίδι με την Μπρέντφορντ θα είναι σίγουρα πιο ανοιχτό, θα υπάρξουν συνθήκες για να βγάλουν και οι δύο ομάδες το αλέγρο στιλ τους και τον χαρακτήρα τους. Το Goal/Goal στο 1.73 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Γαλλία: Έφτιαξε ψυχολογία το Στρασβούργο

Το Στρασβούργο την περασμένη σεζόν έχασε την τελευταία αγωνιστική την ευρωπαϊκή έξοδο. Έδειξε πέρυσι στην πρώτη χρονιά του Στεφάν, πως με τον ανερχόμενο στο γαλλικό ποδόσφαιρο τεχνικό, μπορεί να κάνει βήματα πιο ψηλά. Τη φετινή σεζόν, λογικά την περίμεναν σαν συνέχεια, όμως το ξεκίνημα δεν ήταν ανάλογο των προσδοκιών.

Η ομάδα δεν ξεκίνησε καλά και υπήρχε άγχος για την πρώτη νίκη. Ήταν πιο εύκολο αυτή να έρθει σε εκτός έδρας αγώνα, όπως και έγινε την προηγούμενη αγωνιστική. Στο 10ο παιχνίδι για τη Ligue 1 το Στρασβούργο κέρδισε δίκαια 2-3 την Ανζέ με 1,86-2,46 xGoals. Αποτέλεσμα που περιμένω να απελευθερώσει την ομάδα. Είναι θετικό, που καπάκι παίζει ένα παιχνίδι, που ο στόχος δεν είναι υποχρεωτικά η νίκη.

Θα παίξει για δύο αποτέλεσμα με αντίπαλο την ποιοτική, αλλά εύθραυστη αμυντικά Λιλ (22:00 Novasports Extra 1, Live από το SPORT24) και με το επιθετικό δίδυμο Ντιαλό, Γκαμεϊρό που διαθέτει, θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αμυντικές της αδυναμίες. Κέρδισε πέρυσι πολλά ανάλογα παιχνίδια, ήρθε ο καιρός να αρχίσει και φέτος να παίρνει μεγάλα αποτελέσματα. Το 1Χ στη διπλή ευκαιρία στο 1.57 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπρέντφορντ - Μπράιτον: Goal/Goal (απόδοση 1.73), 22:00
  • Στρασβούργο - Λιλ: 1ΧΔ (απόδοση 1.57), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ