BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Αγγλία: O Ντε Τζέρμπι θα φέρει οπαδούς και το 1.95

Ο Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι
Ο Ρομπέρτο ντε Ζέρμπι © 2022 EFREM LUKATSKY/ASSOCIATED PRESS

Υπάρχουν ομάδες που τις υποστηρίζεις από μικρό παιδί. Και άλλες που σε κερδίζουν γιατί…κάτι έκαναν σωστά στην πορεία. Το BetMarket.gr εξιστορεί, αναλύει και προτείνει στο 1.95!

Υπάρχουν ομάδες που τις υποστηρίζεις από μικρό παιδί. Αυτές που… κυλάνε στο αίμα σου και δεν τις αλλάζεις όσο και αν σε έχουν πικράνει. Στεναχωριέσαι, ξεσπάς, φωνάζεις αλλά είσαι πάλι εκεί!

Υπάρχουν και οι… άλλες. Αυτές που σε κερδίζουν κάποια στιγμή για κάποιον λόγο. Αυτή η περίφημη ατάκα που συχνά διαβάζουμε, το "γέννησε νέους φιλάθλους". Συμβαίνει, είναι αλήθεια και πολλές ομάδες αγαπήθηκαν στην πορεία της ζωής ενός ανθρώπου. Για κάτι που έκαναν, για όσα κατάφεραν αλλά κυρίως επειδή κάτι μας έκαναν να νιώσουμε.

Σε αυτή τη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Σασουόλο. Μια μικρή πόλη, περίπου 40.000 κατοίκων στη Βόρεια Ιταλία, χωρίς ιδιαίτερη οπαδική βάση και μεγάλη ποδοσφαιρική ιστορία.

Για πρώτη φορά στην ιστορία της βρέθηκε σε επίπεδο Serie A το 2013 και έκτοτε άρχισε να αρέσει σε πολλούς. Μια υγιής ομάδα, που δούλευε σωστά, έβγαζε παίκτες και τους επέτρεπε μέσω σωστών πωλήσεων να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους.

Παίζοντας παράλληλα ένα ελκυστικό, αλλά συνάμα και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Πρώτα με τον Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο και στη συνέχεια με τον Ντε Τζέρμπι. Ο πρώτος της έδωσε συμμετοχή μέχρι και στο Europa League. Ο δεύτερος της χάρισε τη… μονιμότητα στο πρώτο μισό του πίνακα, τερματίζοντας δύο φορές στην πρώτη οκτάδα, φτάνοντας παράλληλα και στους 4 του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η περίοδος του Ντε Τζέρμπι ήταν εκείνη που εκτόξευσε τη δημοφιλία της Σασουόλο. Ένα εξαιρετικό πλάνο, με πάρα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο, που έκανε τον φίλαθλο κόσμο να θέλει να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της.

Ο Ντε Τζέρμπι εξαργύρωσε την επιτυχία με το συμβόλαιο στη Σαχτάρ, αλλά ο πόλεμος στην Ουκρανία τέλειωσε άδοξα εκείνη τη συνεργασία. Επόμενος σταθμός η Μπράιτον, με το δύσκολο εγχείρημα να αντικαταστήσει τον πολύ πετυχημένο Πότερ.

Και τα πρώτα παιχνίδια είναι ο… ορισμός αυτού που λέμε "βουνό". Πρώτα το Άνφιλντ και η Λίβερπουλ και μετά η Τότεναμ. Η λογική λέει 0 βαθμούς, ο Ντε Τζέρμπι παίρνει έναν αλλά και πολλούς πόντους στην εκτίμηση του κοινού.

Η πρώτη δική του Μπράιτον παίζει στα ίσια τη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ. Της βάζει τρία γκολ, με 47% κατοχή μπάλας μέσα στο "κόκκινο κάστρο", σε εκείνο το 3-3. Ακολουθεί το 0-1 με την Τότεναμ, σε ματς που κάνει 59% κατοχή μπάλας και σχεδόν διπλάσιες τελικές από την ισχυρή αντίπαλο.

Ο Ντε Τζέρμπι με το καλημέρα χτίζει τη δική του Μπράιτον, το σημερινό ματς στο Λονδίνο κόντρα στην Μπρέντφορντ δείχνει στα μέτρα του και οι μπουκ έχουν βγάλει αγορές με φαβορί το διπλό. Μια Μπρέντφορντ που επίσης παίζει ανοιχτά, επιθετικά και με το πρέσινγκ ψηλά.

Και για να επιστρέψουμε στα του προλόγου, δεν υπάρχουν μόνο ομάδες που κερδίζουν φιλάθλους, αλλά και ολόκληρα πρωταθλήματα. Το σημερινό Μπρέντοφορντ – Μπράιτον (22:00 NOVASPORTS PREMIER LEAGUE, LIVE από το SPORT24) μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι που θα "γεννήσει" ακόμη πιο πολλούς υποστηρικτές της Premier League!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Mπρέντφορντ - Μπράιτον: Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00

Το ανανεωμένο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ