TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με δύο άσους για τριπλασιασμό

Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Πόρτο στο Champions League
Ο Αντουάν Γκριεζμάν πανηγυρίζει αφού σκόραρε στην αναμέτρηση της Ατλέτικο με την Πόρτο στο Champions League © 2021 LUIS VIEIRA / AP IMAGES

Από δύο σερί ταμεία προέρχεται ο Τσάρλυ, που ξεκίνησε ιδανικά τις εκτιμήσεις του στο Champions League κάνοντας το 2/2 την Τρίτη. Σήμερα συνεχίζει με ακόμη μία δυνατή δυάδα τριπλασιασμού, από τη δεύτερη ημέρα της πρώτης αγωνιστικής του Champions League.

Η Ατλέτικο τη φετινή σεζόν έχει σαν στόχο να δημιουργήσει ένα σύνολο που θα είναι καλύτερο από πέρυσι. Ο Σιμεόνε για πρώτη φορά αμφισβητήθηκε τόσο έντονα πέρυσι. Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, η Ατλέτικο δεν έπαιζε καλό ποδόσφαιρο και για πρώτη φορά η θέση του θεωρήθηκε επισφαλής.

Την κράτησε με την πρόκριση απέναντι στην προβληματική Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με τη βελτίωση που υπήρξε στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, όπου τελικά έβαλε εύκολα την Ατλέτικο στην πρώτη τετράδα της La Liga.

Τσάρλυ Προγνωστικά: Βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι

Στις δηλώσεις του, πριν το σημερινό παιχνίδι με την Πόρτο, ο Σιμεόνε τόνισε "έχουμε μεγαλύτερη ένταση στην επίθεση και καλύτερο πρέσινκ από πέρυσι". Έχει δίκιο, η Ατλέτικο έχει κάνει τρία καλά παιχνίδια για το πρωτάθλημα, μόνο στο εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ προβλημάτισε. Στα τρία εκτός έδρας που έχει δώσει, είχε καλή εικόνα. Κέρδισε 3-0 τη Χετάφε, πήρε σπουδαίο διπλό στο Μεστάγια με 1-0, (μετά από λίγες ημέρες η Βαλένθια σκόρπισε με 5-1 την Χετάφε) και στο εκτός έδρας 1-1 με τη Σοσιεδάδ, ήταν καλύτερη από τους Βάσκους 1,63-2,11 xGoals.

Εξάλλου, ο Μοράτα επέστρεψε καλά στην Ατλέτικο. Έχει σκοράρει ήδη τρία γκολ στο πρωτάθλημα, δύο έχει πετύχει ο Γκριζμάν, που δείχνει έτοιμος να αφήσει πίσω την περσινή προβληματική χρονιά.

Έμπειρη ομάδα στη διοργάνωση η Πόρτο, με βαριά όμως άμυνα. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε με 3-1 από τη Ρίο Άβε, στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι, αποτέλεσμα που έφερε αλλαγές στην άμυνα.

Ο Μαρκάνο βγήκε από την ενδεκάδα, δίπλα στον Πέπε πέρασε ο νεοφερμένος από την Μπράγκα, Κάρμπο και στα δεξιά της άμυνας ο εξτρέμ Κάρμο. Δεν με πείθει η Πόρτο, πως είναι έτοιμη να αναδείξει το δημιουργικό πρόβλημα της Ατλέτικο (22:00 Cosmote Sport 5HD, Live από το SPORT24). Θα πρέπει να είναι καλά για να πάρει αποτέλεσμα από την ομάδα του Σιμεόνε, δεν δείχνει πως είναι. Ο άσος στο 1.92 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με καυτό τον Κέιν η Τότεναμ

Αξιόπιστη η Τότεναμ, που κάνει πρεμιέρα απόψε με τη Μαρσέιγ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Ο Κόντε έχει καταφέρει να βάλει τον χαρακτήρα του στους Σπερς. Τους έκανε σκληρούς και αποτελεσματικούς. Βοήθησε σημαντικά την ομάδα με τις επιλογές του στις μεταγραφές. Ουσιαστικά πρόσφερε στους Κέιν, Σόν, βοήθεια στη δημιουργία φάσεων και στην τελική αποτελεσματικότητα.

Οι προσθήκες του Κουλουσέφσκι, τον περασμένο Ιανουάριο και των Πέρισιτς, Ρισάρλισον το καλοκαίρι, έδωσαν πολλούς πόλους δημιουργίας στο παιχνίδι της Τότεναμ. Ο Κέιν παίρνει την μπάλα από παντού και έχει μπει πολύ καλά στην φετινή σεζόν, μετρά ήδη 5 τέρματα.

Στην Μαρσέιγ, ο Τούντορ αμφισβητήθηκε έντονα όταν ανέλαβε, όμως έχει γίνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και έχει γυρίσει το κλίμα. Το επίπεδο της διοργάνωσης όμως είναι πολύ πιο υψηλό από αυτό στο εγχώριο πρωτάθλημα. Η Μαρσέιγ επιστρέφει στο Champions League μετά από δύο χρόνια. Σε μία διοργάνωση που μετρούσε 13 ήττες, μέχρι να κερδίσει τον Ολυμπιακό. Θα έχει δύσκολο έργο η άμυνα της Μαρσέιγ, στο 1.55 ο άσος στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Πόρτο: 1 (απόδοση 1.92), 22:00
  • Τότεναμ - Μαρσέιγ: 1 (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ