TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα από το Champions League

Ο Ντάιτσι Καμάντα της Άιντραχτ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Γουέστ Χαμ για τα ημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 28 Απριλίου 2022
Ο Ντάιτσι Καμάντα της Άιντραχτ πανηγυρίζει γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Γουέστ Χαμ για τα ημιτελικά του Europa League 2021-2022 στο "Λόντον Στέιντιουμ", Λονδίνο | Πέμπτη 28 Απριλίου 2022 © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money μελετάει το πρόγραμμα του Champions League και ποντάρει σε μία δυάδα.

Με τη δεύτερη δόση της πρώτης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League συνεχίζεται σήμερα η ευρωπαϊκή εβδομάδα

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, μετά την περσινή κατάκτηση του Europa League, συμμετέχει φέτος για πρώτη φορά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση ύστερα από 62 ολόκληρα χρόνια, από το μακρινό 1960, όταν παρεμπιπτόντως η Άιντραχτ είχε φτάσει στον τελικό του τότε κυπέλλου Πρωταθλητριών χάνοντας 7-3 από τη Ρεάλ του Ντι Στέφανο και του Πούσκας. Το σημερινό ματς με τη Σπόρτινγκ είναι λοιπόν ιστορικό για την Άιντραχτ (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), ως το πρώτο παιχνίδι της ιστορίας της σε ομίλους Champions League, και καταλαβαίνεις τι θα γίνεται στο "Ντόιτσε Μπανκ Παρκ" από τους τρελαμένους οπαδούς της.

Η Σπόρτινγκ δεν είναι βέβαια κακή ομάδα, κάθε άλλο, όμως σε σχέση με πέρυσι είναι αποδυναμωμένη, τουλάχιστον μέχρι να βρει τα νέα σημεία αναφοράς της ύστερα από την καλοκαιρινή απώλεια των Ματέους Νούνιες (στη Γουλβς με 50 εκ.) και Παλίνια (στη Φούλαμ με 25 εκ.). Κάτι που φαίνεται και στις πρώτες αγωνιστικές του πορτογαλικού πρωταθλήματος, όπου η Σπόρτινγκ ξεκίνησε με μόλις 7 βαθμούς σε 5 παιχνίδια.

Επιπλέον, η Σπόρτινγκ έχει κυριολεκτικά τραγική παράδοση επί γερμανικού εδάφους (0-1-13), ενώ γενικότερα μετρά 9 ήττες στα τελευταία 12 εκτός έδρας παιχνίδια της στο Champions League. Bάλε στη ζυγαριά και το ότι η Άιντραχτ προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση (4-0 τη Λειψία) και το χέρι πάει πολύ εύκολα στον άσο του 2.10.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Champions League

Μια άλλη γερμανική ομάδα, η Λεβερκούζεν, ξεκινά την πορεία της στο Champions League με το εκτός έδρας ματς στο Βέλγιο κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (22:00 Cosmote Sport 9HD, Live από το SPORT24). Η Λεβερκούζεν, σε αντίθεση με την Άιντραχτ, έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν, μετρώντας ρεκόρ 1-0-4 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές της Bundesliga. Και παρότι η διοίκηση στηρίζει τον Ελβετό Χεράρδο Σοάνε στον πάγκο, ο προβληματισμός είναι έντονος.

Στην απέναντι πλευρά, η Κλαμπ Μπριζ είναι σταθερά η μεγάλη δύναμη του βελγικού ποδοσφαίρου, έρχεται από τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα και στον κόσμο της υπάρχει ενθουσιασμός μετά τη σημαντική μεταγραφική ενίσχυση στο τέλος του παραθύρου (Γιάρεμτσουκ από Μπενφίκα και Μπογιατά από Χέρτα).

Φαβορί γύρω στο 2.10 θέλουν το διπλό οι εταιρείες και τον άσο αουτσάιντερ στο 3.50, μια τιμολόγηση που ίσως να έμοιαζε σωστή αν παίρναμε υπόψη μόνο τη θεωρητική δυναμική των δύο ομάδων, αλλά που τώρα, στην κατάσταση που βρίσκεται η Λεβερκούζεν, οδηγεί αβίαστα στην κόντρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άιντραχτ Φρ. – Σπόρτινγκ Λ.: 1 (απόδοση 2.10) 19:45
  • Κλαμπ Μπριζ – Λεβερκούζεν: 1 DNB (απόδοση 2.50) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, αλλά και στήλες για το EuroBasket, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ