TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με διπλό πατάει τετράδα η Ρόμα

Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες
Ο Κίκε Σάντσεθ Φλόρες © 2021 RUI VIEIRA, FILE/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Δευτέρας (31/10) και ποντάρει σε δύο σημεία από Ιταλία και Ισπανία.

Η Ρόμα έχει την ευκαιρία να αξιοποιήσει τα αποτελέσματα της Κυριακής, τις ήττες δηλαδή της Λάτσιο και της Μίλαν και την ισοπαλία της Ουντινέζε και να κερδίσει έδαφος στη μάχη για την έξοδο στο επόμενο Champions League.

Προγνωστικά Ιταλία: Πρέπει να κερδίζει τους μικρομεσαίους

Μετά τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου, η Ρόμα βρίσκεται στην 8η θέση με 22 βαθμούς, αλλά με διπλό στη Βερόνα, σκαρφαλώνει στην τέταρτη θέση. Η ομάδα του Μουρίνιο χρειάζεται για να πετύχει τους στόχους της, να κερδίζει κάποια παιχνίδια με μικρομεσαίους που πέρυσι δεν τα κατάφερε. Ένα τέτοιο είναι αυτό στη Βερόνα (19:30 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), που την περσινή σεζόν το έχασε με 3-2.

Η Βερόνα στο γήπεδο της έχει ηττηθεί ήδη από Νάπολι, Αταλάντα, Ουντινέζε και Μίλαν και έχει κερδίσει μόνο τη Σαμπντόρια. Με λίγα λόγια και οι τέσσερις ομάδες, που έπαιξαν στη Βερόνα και βρίσκονται στην πρώτη οκτάδα, πέρασαν με διπλό. Ακολουθούν δύο σπουδαία παιχνίδια για την ομάδα του Μουρίνιο, με Λουντογκόρετς εντός για το Europa League και το ντέρμπι της Ρώμης με τη Λάτσιο. Είναι σημαντικό να πάει σε αυτές τις αναμετρήσεις με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία. Το διπλό στο 1.90 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Ισπανία: Της κάνει και η ισοπαλία

Το ρόστερ και οι δυνατότητες της Χετάφε, δεν είναι για να παίξει μέχρι το τέλος για την κατηγορία. Η ομάδα του Κίκε Φλόρες έχει πραγματοποιήσει ένα ξεκίνημα όχι τόσο απελπιστικό όσο το περσινό με τον Μίτσελ, αλλά κάτω από τις δυνατότητές της.

Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου την έφεραν στην 18η θέση και χρειάζεται σήμερα έστω έναν βαθμό στην έδρα της ουραγού Έλτσε, για να βγει από την επικίνδυνη ζώνη (22:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24).

Η Έλτσε βρίσκεται σωστά στην τελευταία θέση. Έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί 26 τέρματα, με 30,8 xGoals κατά, δηλαδή θα έπρεπε να έχει δεχθεί ακόμη περισσότερα.

Την περασμένη αγωνιστική πήρε μια τυχερή ισοπαλία στην έδρα της Εσπανιόλ 2-2, σε παιχνίδι με 2,05-0,52 xGoals. Δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα, η Χετάφε δεν προσφέρεται για να κάνει σεφτέ. Πιο σκληρή ομάδα, που καίγεται για να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι. Το Χ2Δ στο 1.50 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βερόνα - Ρόμα: 2 (απόδοση 1.90), 19:30
  • Έλτσε - Χετάφε: Χ2Δ (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ