BETMARKET TIPS

​Προγνωστικά στοιχήματος: Δυάδα του 4.29 από Ιταλία και Τουρκία

Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση με την Σαχτάρ στο Ολίμπικο | 7 Αυγούστου 2022
Ο Τάμι Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ της Ρόμα σε φιλική αναμέτρηση με την Σαχτάρ στο Ολίμπικο | 7 Αυγούστου 2022 @2022 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Παιχνίδι με γκολ και ένα σημείο κάνει το BetMarket.gr από το πρόγραμμα της Δευτέρας (31/10).

Πρώτη στάση στην Ιταλία, Βερόνα – Ρόμα (19:30 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24 ), με τους γηπεδούχους να έχουν εδώ και δύο αγωνιστικές τον Μποκέτι στον πάγκο τους. Πρώην βοηθός του Τούντορ, τον ζήτησαν οι παίκτες μετά την απομάκρυνση του Τσιόφι.

Συνήθως το έργο σε τέτοιες περιπτώσεις δεν έχει σενάριο με ομάδες πειθαρχημένες και προσηλωμένες στην τακτική. Όταν οι παίκτες ζητάνε τον κόουτς, περισσότερο έχουμε να κάνουμε με σύνολα πιο επιθετικογενή, πιο… φαντεζί και όχι “σκληρά”. Η Βερόνα σκόραρε και στα δύο ματς με τον Μποκέτι, αλλά έχασε αμφότερα με 2-1 από Σασουόλο και Μίλαν.

Ο ίδιος ξέρει πως 3/3 ήττες θα κάνουν την παραμονή του στον πάγκο δύσκολη και θα βγει μπροστά στο εντός με τη Ρόμα. Η ομάδα του Μουρίνιο ξέρει άριστα να εκμεταλλεύεται τους χώρους και να βγάζει φάσεις όταν βρει ανοιχτό γήπεδο. Το over 2,5 γκολ σε τιμή 1.95.

Στη La Liga, Ελτσε – Χετάφε (22:00 NOVASPORTS PRIME , LIVE από το SPORT24 ) με τη γηπεδούχο να είναι αυτή που βλέπει το ματς σαν τελικό. Έτσι το χαρακτηρίζουν στο στρατόπεδό της, την ώρα που η Χετάφε έχει έξι βαθμούς περισσότερους και λογικά θα παίξει για το Χ. Παθητική στα περισσότερα εκτός έδρας, δίνει σαφώς περισσότερα κόρνερ στον αντίπαλο, ο οποίος έχει την κατοχή. Το line των 4,5 κόρνερ για την Ελτσε μπορεί να ξεπεραστεί.

Κλείνω με Τουρκία (19:00 LIVE από το SPORT24) και τον άσο της Σίβασπορ. Στην καλύτερή της κατάσταση από την αρχή της σεζόν, με τέσσερις νίκες στα πέντε τελευταία. Ακόμη και στην ήττα από την Τραμπζοσπόρ ήταν καλή και άξιζε περισσότερα πράγματα. Η Αντάλιασπορ έχει χάσει και στα τρία τελευταία εκτός έδρας, με παθητικό εννέα τερμάτων στο διάστημα αυτό. Ο άσος στο 2.20 μου μοιάζει υπεραρκετός.

Σε επίπεδο ειδικών στοιχημάτων, μου μοιάζει υπερβολικό να πληρώνει 3.35 ο βασικός φορ των γηπεδούχων Γιαταμπαρέ, των τριών γκολ στα τρία τελευταία. Βέβαια μιλάμε για έναν παίκτη στα 36 του πλέον, που δεν αποκλείεται να χρειαστεί ανάσες μιας και η ομάδα έχει και Ευρώπη. Για την ώρα όμως όλα τα ρεπορτάζ τον θέλουν βασικό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σίβασπορ - Αντάλιασπορ: 1 (απόδοση 2.20), 19:00
  • Βερόνα - Ρόμα: Οver 2,5 (απόδοση 1.95), 19:30

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις Μουντιάλ 2022, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους όλων των αγώνων. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ