TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Η επιστροφή του Λέβα και τα αμυντικά προβλήματα της Λεβερκούζεν

Ο Οντίλον Κοσούνου της Λεβερκούζεν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ στο Champions League
Ο Οντίλον Κοσούνου της Λεβερκούζεν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Κλαμπ Μπριζ © 2022 OLIVIER MATTHYS/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ επέστρεψε στα ταμεία με το χθεσινό 2/2 και συνεχίζει με δύο επιλογές από την σημερινή ημέρα για το Champions League.

Στον δεύτερο όμιλο η Ατλέτικο Μαδρίτης κατάφερε να κερδίσει την Πόρτο με έναν τρόπο που έφτιαξε την ψυχολογία της για τη συνέχεια σε ένα παιχνίδι που σημειώθηκαν τρία τέρματα στις καθυστερήσεις. Το περασμένο Σάββατο με ρεσιτάλ αποτελεσματικότητας κέρδισε με 4-1 τη Θέλτα. Η ομάδα του Σιμεόνε σήμερα πηγαίνει στην έδρα της Μπάγερ Λεβερκούζεν (22:00 COSMOTE SPORT 6, LIVE από το SPORT24) για να κάνει το 2/2. Σαν παιχνίδι μοιάζει να είναι στα μέτρα της Ατλέτικο.

Έχει σοβαρά αμυντικά θέματα η Λεβερκούζεν

Οι Γερμανοί έχουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα και ευάλωτη ψυχολογία. Βρίσκονται με ρεκόρ 1-1-4 στη 17η θέση στην Bundesliga και την πρώτη αγωνιστική του ομίλου ηττήθηκαν 1-0 στο Βέλγιο από την Μπριζ. Δεν δέχτηκαν πολλές ευκαιρίες, 0,42 - 0,93 xG, όμως ο Χραντέσκι σε μία εύκολη επέμβαση μπλόκαρε την μπάλα και μπήκε μαζί της στα δίχτυα. Το περασμένο Σάββατο δεν υπήρξε διόρθωση στην εικόνα της στην Bundesliga. 2-2 στο Βερολίνο με τη Χέρτα σε ένα παιχνίδι που ήταν ροντέο με 2,74 - 1,75 xG υπέρ της Χέρτα.

Για ακόμα μία φορά λοιπόν η άμυνα της Μπάγερ δέχτηκε πολλές φάσεις, μοιάζει σαν παιχνίδι να ταιριάζει στην Ατλέτικο. Αυτό που χρειάζεται είναι η ομάδα του Σιμεόνε να ελέγξει την αλέγρα επιθετική διάθεση της Λεβερκούζεν, αν συμβεί παίζοντας μόνιμα με δύο επιθετικούς, την τελευταία γραμμή άμυνας των Γερμανών θα βρει τρόπο να την πληγώσει. Εύκολα μπορεί να βάλει πάνω από 1,5 γκολ στην άμυνα της Μπάγερ Λεβερκούζεν αυτή την εποχή. Το διπλό είναι πολύ καλά πληρωμένο, στο 2.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Champions League: Ευκαιρία για να μετρηθεί

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας διεξάγεται στο Μόναχο (22:00 COSMOTE SPORT 2, LIVE από το SPORT24) για τον 3ο όμιλο. Ο Λεβαντόφσκι επιστρέφει, στο γήπεδο που οργίασε για 8 χρόνια, σαν αντίπαλος. Η Μπαρτσελόνα του Τσάβι πηγαίνει στην έδρα που θα βοηθήσει για να μετρηθεί. Η Μπάγερν είναι η ομάδα που τα τελευταία χρόνια την έχει ταπεινώσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη και έδειξε στην Μπαρτσελόνα πως δεν ανήκει στο υψηλό επίπεδο. Φέτος πάντως όλα δείχνουν διαφορετικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Λεβαντόφσκι πήγε στην Μπάρτσα και έχει πλαισιωθεί από ποδοσφαιριστές που μπορούν να τον βοηθήσουν. Η τριάδα Ραφίνια, Ντεμπελέ, Λέβα, δεν παίζεται εύκολα και δεν μπορείς να την κρατήσει στο μηδέν. Η λογική λέει πως πάμε σε ένα ελκυστικό παιχνίδι με πολλές φάσεις που είναι δύσκολο να μην δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal στο Μόναχο ανάμεσα στο 1.35 και στο 1.40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπάγερ Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (απόδοση 2.60), 22:00
  • Μπάγερν Μονάχου - Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.35 με 1.40), 22:00

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ