ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Champions League: Η επικίνδυνη Σπόρτινγκ και η ντεφορμέ Ίντερ

Οι παίκτες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζουν τη νίκη τους κόντρα στην Αϊντραχτ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League 2022/23
Οι παίκτες της Σπόρτινγκ πανηγυρίζουν τη νίκη τους κόντρα στην Αϊντραχτ για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League 2022/23 © 2022 MICHAEL PROBST/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες Σπόρτινγκ – Τότεναμ και Βικτώρια Πλζεν – Ίντερ στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει απόψε η πρώτη ημέρα της δεύτερης αγωνιστικής, στους ομίλους του Champions League. Το πρόγραμμα ανοίγει με τις αναμετρήσεις Σπόρτινγκ – Τότεναμ και Βικτώρια Πλζεν – Ίντερ.

Στη Λισαβόνα, η Σπόρτινγκ υποδέχεται την Τότεναμ (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), σε μία αναμέτρηση όπου ο άσος άνοιξε στο 3.80-3.85 και πλέον έχει υποχωρήσει στο 3.30-3.40 κατά μέσο όρο.

Σπόρτινγκ - Τότεναμ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Σπόρτινγκ ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κερδίζοντας την Αϊντραχτ με 3-0, στην πρώτη αγωνιστική. Έσπασε έτσι την κατάρα επί γερμανικού εδάφους, όπου δεν είχε ούτε μία νίκη (0-1-13). Στο πρωτάθλημα συνέχισε τις δυναμικές εμφανίσεις και καθάρισε με συνοπτικές διαδικασίες (4-0) την Πορτιμονένσε.

Στον αντίποδα, η Τότεναμ δεν αγωνίστηκε το Σαββατοκύριακο, κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι, διότι λόγω πένθους στη Βρετανία για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, αναβλήθηκαν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες στο Νησί.

Αυτό σημαίνει ότι τελευταίο ματς των Spurs είναι η δύσκολη νίκη της περασμένης εβδομάδας με 2-0 επί της Μαρσέιγ, σε ένα ματς όπου το σύνολο του Αντόνιο Κόντε έπαιξε με παίκτη παραπάνω σε όλο το δεύτερο ημίχρονο.

Η ουσία βέβαια είναι ότι η Τότεναμ είναι φέτος αήττητη σε επτά επίσημα ματς (5-2-0) και αρχίζει πλέον να γεννάει διαφορετικούς πρωταγωνιστές, πέρα από τους συνήθεις υπόπτους, Κέιν και Σον. Για παράδειγμα, τη διαφορά κόντρα στη Μαρσέιγ έκανε ο Ρισάρλισον, που σκόραρε και τα δύο γκολ με κεφαλιά (76', 81').

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ξεκινήσει και απόψε, αντί του Κουλουσέφσκι, δίπλα στον Άγγλο και τον Κορεάτη, στο γνωστό 3-4-3 του Κόντε, ο οποίος παίζει με μπακ/χαφ τους Έμερσον και Πέρισιτς.

Με 3-4-3 παίζει και ο Ρούμπεν Αμορίμ της Σπόρτινγκ, επιλέγοντας για επιθετική τριάδα τους Τρινκάο, Έντουαρντς και Πέδρο Γκονσάλβες.

Η Τότεναμ έχει την επιθετική ποιότητα να βρει γκολ στην Πορτογαλία, ωστόσο το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου απλή υπόθεση. Η Σπόρτινγκ παίζει με αυτοπεποίθηση, τόνωσε την ψυχολογία της μετά τη μεγάλη νίκη στη Γερμανία και φυσικά είναι μία στρωμένη ομάδα με εξαιρετικό ταλέντο μεσοεπιθετικά.

Πρώτη σκέψη λοιπόν στοιχηματικά, είναι το Goal/Goal στο 1.70, το οποίο η Τότεναμ το επιβεβαίωσε στα δύο προηγούμενα δύσκολα παιχνίδια της εκτός έδρας στην Premier League, με Τσέλσι (2-2) και Γουέστ Χαμ (1-1).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πλζεν - Ίντερ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Την ίδια ώρα, η Ίντερ δοκιμάζεται στην Τσεχία με την Πλζεν (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24), σε ένα ματς που οι Ιταλοί είναι καθαρό φαβορί στο 1.40-1.45.

Ευρισκόμενη στον ίδιο όμιλο με την Μπάγερν και την Μπαρτσελόνα, η Ίντερ δεν έχει περιθώριο να πετάξει βαθμούς στα δύο ματς με την Πλζεν, εφόσον θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση.

Ωστόσο, είναι φανερό πως η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι δεν διανύει τις καλύτερες δυνατές μέρες σε αγωνιστικό επίπεδο. Στο παιχνίδι με την Μπάγερν η διαφορά δυναμικότητας ήταν αισθητή και το 0-2 υπέρ των Βαυαρών ήρθε απολύτως φυσιολογικά.

Το Σάββατο, οι "νερατζούρι" πραγματοποίησαν ακόμη μία προβληματική εμφάνιση, επικρατώντας με την ψυχή στο στόμα εντός έδρας της Τορίνο για τη Serie Α. Λυτρωτής για τους δευτεραθλητές Ιταλίας ήταν ο Μπρόζοβιτς που πέτυχε το νικητήριο γκολ (1-0) στο 89' και ενώ προηγουμένως η Τορίνο είχε απειλήσει σοβαρά για το 0-1, ωστόσο έπεσε πάνω στον Χαντάνοβιτς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Πλζεν μοιάζει με τον αδύναμο κρίκο του ομίλου, ωστόσο πρόκειται για μία μαχητική και ομοιογενή ομάδα, που στην ενδεκάδα της έχει 10 Τσέχους ποδοσφαιριστές! Η κλήρωση δεν στάθηκε φιλική μαζί της, ωστόσο για τους οπαδούς της θα είναι μία μοναδική εμπειρία να δουν από κοντά τρεις ομάδες όπως η Ίντερ, η Μπάγερν και η Μπαρτσελόνα.

Τη δεδομένη στιγμή, από αυτές τις τρεις, μόνο η Ίντερ μοιάζει κάπως πιο πιθανό να μπορεί να κοντράρει ως ένα σημείο η Πλζεν. Για να αποφύγουν λοιπόν οι Τσέχοι το ενδεχόμενο να τερματίσουν χωρίς βαθμό στον όμιλο, πρέπει να χτυπήσουν το αποψινό ματς.

Και ακριβώς αυτό το στοιχείο κάνει ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση για την ντεφορμέ Ίντερ, η οποία εξακολουθεί να έχει στα πιτς τον Ρομέλου Λουκάκου. Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας, ότι η Πλζεν εντός έδρας δεν έχει χάσει ποτέ από ιταλικές ομάδες. Σε τέσσερα παιχνίδια μετράει δύο νίκες (με Ρόμα και Νάπολι) και ισάριθμες ισοπαλίες (με Ρόμα και Μίλαν).

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στοιχηματικά λοιπόν, το διπλό στο 1.40 απορρίπτεται. Προτιμότερο το ρίσκο με το αουτσάιντερ Under 2,5 στο 2.25, στη λογική ότι η Ίντερ θα κληθεί να κάνει παιχνίδι υπομονής, απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο αντίπαλο, που θα προσπαθήσει να το πάει στο όριο μέσα από την άμυνά του.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπόρτινγκ – Τότεναμ: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 19:45
  • Πλζεν – Ίντερ: Under 2,5 (απόδοση 2.25), 19:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ