BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Champions League: Η αμυντική "τρύπα" της Λίβερπουλ στο δεξί άκρο

Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Γιούργκεν Κλοπ στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ © 2022 DAVE THOMPSON / AP IMAGES

To BetMarket.gr αναλύει ένα μεγάλο πρόβλημα της φετινής Λίβερπουλ και καταλήγει σε 3 ειδικά στοιχήματα στο αποψινό ματς κόντρα στον Άγιαξ.

Το Σαββατοκύριακο δεν έγιναν ματς στην Αγγλία και αυτό είναι το μοναδικό θετικό στοιχείο στη Λίβερπουλ! Η σκέψη, δηλαδή, πως ο Κλοπ μέσα από τις προπονήσεις ίσως κατάφερε να βελτιώσει κάποια πράγματα στους Ρεντς. Γιατί μέχρι τώρα η πορεία, αλλά κυρίως οι εμφανίσεις, είναι αποκαρδιωτικές.

Η Λίβερπουλ διασύρθηκε στη Νάπολι, με τους Ιταλούς να φτιάχνουν 9 μεγάλες ευκαιρίες, 4,80 xG και να σκοράρουν τέσσερις φορές. Και αυτό ήταν ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Πιο πριν δεν είχε κερδίσει ούτε τη Φούλαμ, ούτε την Κρίσταλ Πάλας, ούτε την Έβερτον. Και είχε χάσει στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Με αυτά τα δεδομένα το 1.55 στον άσο μόνο σκέψεις κόντρας θα προκαλούσε, από στοιχηματικής πλευράς. Το “αλλά” βέβαια, παραμένει το αν, τι και πόσα άλλαξε ο Κλοπ μέσα στο διάστημα που η Λίβερπουλ έμεινε χωρίς επίσημο παιχνίδι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Champions League: Λίβερπουλ - Άγιαξ

Σε επίπεδο παικτών, ένα από τα τεράστια προβλήματα της ομάδας είναι το άκρο που καλύπτει αμυντικά ο Αλεξάντερ Άρνολντ. Ο δεξιός μπακ της ομάδας είναι κομβικής σημασίας στην επιθετική ανάπτυξη, αλλά πληγή για την ώρα στα αμυντικά του καθήκοντα.

Οι πρώτες σκέψεις για κακή αμυντική συμπεριφορά ήταν όταν έχασε τελείως το μαρκάρισμα του Βινίσιους, στο γκολ της Ρεάλ στον περσινό τελικό του Champions League. Και όπως έκλεισε η χρονιά, έτσι άνοιξε, με τον ίδιο να βάζει γκολάρα στο Community Shield κόντρα στη Σίτι, αλλά να ευθύνεται για το γκολ που δέχεται η ομάδα του.

O Mίτροβιτς τον κερδίζει στον αέρα στο γκολ της Φούλαμ στην πρεμιέρα, ο Σάντσο τον… διασύρει στο ντέρμπι, ενώ για την Ιταλία τα είπαμε και πιο πάνω, όλη η άμυνα της Λίβερπουλ ήταν τραγική.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά στοιχήματος

Σήμερα (22:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24) στην πλευρά του Άρνολντ πέφτει ο φορμαρισμένος Μπεργκβάιν. Τον επτά γκολ ήδη και των πάνω από 1,5 τελικής στην εστία ανά ματς. Σίγουρα στατιστικά που είναι αυξημένα λόγω χαμηλότερου επιπέδου στο ολλανδικό πρωτάθλημα, αλλά σαφώς δείχνουν πως ο παίκτης βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Στον διπλασιασμό να κάνει Over 1,5 τελικές στο ματς, στο 4.50 να σκοράρει, ενώ φτάνει στο 4.70 το να δει κάρτα ο Άρνολντ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Λίβερπουλ - Αγιαξ: Μπέρχβαϊν Συνολικές προσπάθειες για γκολ Οver 1,5 (απόδοση 2.00), 22:00
  • Λίβερπουλ - Αγιαξ: Μπέρχβαϊν Anytime Scorer (απόδοση 4.50), 22:00
  • Λίβερπουλ - Αγιαξ: Aλεξάντερ Αρνολντ κάρτα (απόδοση 5.50), 22:00

Το νέο BetMarket.gr είναι στον «αέρα»! Διάβασε ψαγμένα ειδικά στοιχήματα, πλούσιες ποδοσφαιρικές αναλύσεις, καθημερινά προγνωστικά στοιχήματος σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ