TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Έχει άλλες προτεραιότητες, ποντάρισμα στο 1.80

Ο Σίλβιο Ρομέρο της Φορταλέζα σε αναμέτρηση κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Copa Libertadores
Ο Σίλβιο Ρομέρο της Φορταλέζα © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Το διπλό της Παλμέιρας πέρασε εύκολα χθες και ο Τσάρλυ συνεχίζει με το Copa Libertadores.

Η Φορταλέζα στην παρθενική της παρουσία στο Copa Libertadores, πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή πορεία και έφτασε στους "16" της διοργάνωσης.

Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε το ίδιο καλά στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση με 10 βαθμούς σε 14 αγώνες, 5 κάτω από την επικίνδυνη ζώνη. Προέρχεται από την πολύ σκληρή ήττα 3-2 από την Ατλέτικο Μινέιρο, ενώ κέρδιζε 2-0 στο 76ο λεπτό. Καταλαβαίνετε πως η ομάδα δεν είναι καλά και πρέπει να εστιάσει στην παραμονή στην κατηγορία. Η Φορταλέζα δεν είναι συνηθισμένη να τραβά τέτοιο κουπί και να αγωνίζεται σε παράλληλες διοργανώσεις.

Προγνωστικά στοιχήματος

Με αυτά τα δεδομένα προκαλεί εντύπωση που δίνεται ξεκάθαρο φαβορί ο άσος της Φορταλέζα κόντρα στην Εστουδιάντες (03:30 COSMOTE SPORT 8 , LIVE από το SPORT24 ). Μιλάμε για την ουραγό στη Serie A της Βραζιλίας που έχει πετύχει μόλις μία εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Εστουντιάντες στη φάση των ομίλων αντιμετώπισε μία ομάδα από το πρωτάθλημα της Βραζιλία, που είναι ανώτερη από την Φορταλέζα. Κέρδισε την Μπραγκαντίνο δύο φορές, 2-0 στο εντός έδρας παιχνίδι, 0-1 εκτός. Το Χ2 δίνεται στο 1.80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φορταλέζα - Εστουδιάντες: Χ2 (απόδοση 1.80), 03:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ