TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Διορθώνει το περσινό λάθος η Αϊντχόφεν

Ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι
Ο Ρουντ Φαν Νιστελρόι © 2014 WONG MAYE-E / AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης (24/08) και καταλήγει σε μια δυάδα.

Σε αυτήν την διακόσια στόχος είναι η πρόκριση που πληρώνει σημαντικά. Πρόκειται για το πιο ακριβό παιχνίδι (22:00 COSMOTE SPORT 2 , LIVE από το SPORT24 ) που θα δώσουν οι ομάδες ολόκληρη την σεζόν. Η Αϊντχόφεν κατάφερε και έφυγε με την ισοπαλία 2-2 από την Γλασκώβη σε ένα παιχνίδι με 1,67 - 1,17 xG υπέρ των γηπεδούχων.

Προγνωστικά Champions League: Ιδανικό ξεκίνημα για τον Φαν Νιστελρόι

Πέρυσι οι Ολλανδοί ήταν άτυχοι στη σειρά με την Μπενφίκα και αποκλείστηκαν σε αυτήν την διαδικασία, έχω την αίσθηση πως φέτος θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν την δουλειά. Κατάφεραν στη Γλασκώβη να διορθώσουν την γκάφα του αξιόλογου τερματοφύλακα Μπενίτεθ, που απέκτησαν από τη Νις και να πάνε στα ίσα και με το πλεονέκτημα της έδρας στη ρεβάνς.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημαντική η προσθήκη του φορ Ντε Γιονγκ, περιμένω να δώσει την αποτελεσματικότητα που χρειαζόντουσαν οι Ολλανδοί. Πολύ καλό ξεκίνημα του Φαν Νιστελρόι στον πάγκο, κατέκτησε το Σούπερ Καπ κερδίζοντας με 5-3 τον Άγιαξ, μεγάλη πρόκριση επί της Μονακό και ξεκίνημα με δύο νίκες στο πρωτάθλημα, 4-1 απέναντι στην Έμεν και 5-2 στην έδρα της Γκόου Αχέντ Ιγκλς. Ο άσος της Αϊντχόφεν στο 1.75.

Στον ρυθμό που τους ταιριάζει

Η Κοπεγχάγη κατάφερε να προηγηθεί νωρίς και να πάει το παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ στη λογική που της ταιριάζει με ένα σουτ του Μπακασέτα από μακριά που κόντραρε, οι Τούρκοι μείωσαν σε 2-1 και πάνε για μάχη στην Τραπεζούντα (22:00 COSMOTE SPORT 3, MEGA , LIVE από το SPORT24 ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Στον πρώτο αγώνα η Κοπεγχάγη προηγήθηκε νωρίς και πήρε αυτό που ήθελε με 34% κατοχή μπάλας, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις να πάνε τη σειρά στο ποδόσφαιρο που τους ταιριάζει, που κουμπώνει στους Δανούς. Δηλαδή παιχνίδι χαμηλών μέτρων και μικρή κατοχή μπάλας που τους βοηθά να έχουν μαζεμένες τις γραμμές τους. Έχουν προβάδισμα ενός γκολ, ένα παιχνίδι που θα πάει σε λογική που μπορούν να διαχειριστούν, η πρόκριση δίνεται στο 1.55.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν - Ρέιντζερς: 1 (απόδοση 1.75), 22:00
  • Τράμπζονσπορ - Κοπεγχάγη: Πρόκριση Κοπεγχάγη (απόδοση 1.55), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ