TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Τρίξι από το Champions League

Ο Κόντι Γκάπκο πανηγυρίζει γκολ της Αϊντχόφεν κόντρα στην Σοσιεδάδ για το Europa League | AP IMAGES
Ο Κόντι Γκάπκο πανηγυρίζει γκολ της Αϊντχόφεν κόντρα στην Σοσιεδάδ για το Europa League | AP IMAGES @2021 PETER DEJONG/AP IMAGES

Το Match Money διαβάζει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και φτιάχνει ένα... αστεράτο τρίξι.

Οι τρεις τελευταίοι επαναληπτικοί των πλέι οφ του Champions League κυριαρχούν στο σημερινό πρόγραμμα. Ποδοσφαιρικά, ματς που δεδομένα θα έχουν ένταση και αγωνία, αλλά στοιχηματικά, το ξέρεις και το καταλαβαίνεις, είναι δύσκολο να κρύβουν πραγματικές ευκαιρίες.

Μην κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας λοιπόν, δεν πρόκειται να σου πούμε κάτι τρομερό και φοβερό. Και τα τρία ζευγάρια, Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάχη (22:00 Cosmote Sport 3HD/MEGA, Live από το SPORT24) και Ντινάμο Ζάγκρεμπ – Μπόντο Γκλιμτ (22:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24), έχουν ορθάνοιχτους λογαριασμούς μετά το πρώτο ματς, η πρόκριση δείχνει ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και τα σετ των εταιρειών, και στα τρία ματς, μοιάζουν λογικά και χωρίς τρύπες.

Προγνωστικά Champions League

Αυτό πάντως που σημειώνουμε είναι ότι κανείς από τους τρεις χθεσινούς επαναληπτικούς των πλέι οφ δεν πήγε στην παράταση και όλες οι προκρίσεις κρίθηκαν στο 90λεπτο. ΟΚ, δεν μιλάμε βέβαια για το Μπενφίκα – Ντιναμό Κιέβου, που τα πράγματα είχαν ξεκαθαρίσει από το πρώτο ματς, αλλά τα άλλα δύο, το Βικτόρια Πλζεν – Κάραμπαγκ και το Ερυθρός Αστέρας – Μακάμπι Χάιφα, ήταν ματς που, με βάση τα σκορ των πρώτων αγώνων, η παράταση δεν έμοιαζε καθόλου απίθανο σενάριο. Και όντως και τα δύο έφτασαν κοντά, ειδικά το παιχνίδι του Βελιγραδίου, αλλά τελικά σε κανένα δεν χρειάστηκε ο έξτρα χρόνος.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Η ιδέα λοιπόν για σήμερα, αν θες να μπλέξεις με ένα fun bet, είναι να έχουμε δράματα και παρατάσεις, που, δεν χρειάζεται να σου το θυμίσουμε, μετά την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ είναι πια πολύ πιο εύκολο να συμβεί. Το Χ στο Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς (2-2 το πρώτο ματς) πληρώνει 4.46, ενώ οι νίκες της Τραμπζονσπόρ (2-1 το πρώτο ματς) και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (1-0 το πρώτο ματς) με ένα γκολ ακριβώς δίνουν 3.95 και 3.90 αντίστοιχα.

Μια χαρά δηλαδή αποδόσεις για ένα χαβαλεδιάρικο τριξάκι, όπου η φτηνότερη δυάδα δίνει 15,4 απόδοση. Ή, αν το θέλεις πιο απλό, κόψε αυτό στο όποιο θεωρείς πιο δύσκολο το σενάριο της παράτασης (ας πούμε, το Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς) και παίξε τα άλλα δύο μια δυάδα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αϊντχόφεν – Ρέιντζερς: Χ (απόδοση 4.46) 22:00
  • Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Μπόντο: Νίκη Ντιναμό με ένα γκολ διαφορά (απόδοση 3.90) 22:00
  • Τραμπζονσπόρ – Κοπεγχάγη: Νίκη Τραμπζονσπόρ με ένα γκολ διαφορά (απόδοση 3.95) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από την Αγγλία και τη Γερμανία μέχρι τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Ιαπωνίας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ