TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Αξιοποιούν τις απουσίες Τσέλσι και Σεβίλλη

Manchester City's Erling Haaland control the ball during the group G Champions League soccer match between Manchester City and Borussia Dortmund at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Manchester City's Erling Haaland control the ball during the group G Champions League soccer match between Manchester City and Borussia Dortmund at the Etihad stadium in Manchester, England, Wednesday, Sept. 14, 2022. (AP Photo/Dave Thompson) © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ έστειλε τη Δευτέρα δυνατό ταμείο με το Goal/Goal στο Σασουόλο - Βερόνα και τον άσο της Γουέστ Χαμ και σήμερα παίζει μπάλα με τους αγώνες του Champions League.

Στον 5ο όμιλο η Τσέλσι διόρθωσε τα λάθη που έγιναν τις δύο πρώτες αγωνιστικές, χάρη στις δύο κολλητές νίκες απέναντι στη Μίλαν. Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ έχει σήμερα την ευκαιρία να αξιοποιήσει τις σοβαρές απουσίες που έχει η Ζάλτσμπουργκ και να περάσει με διπλό από την Αυστρία (19:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24).

Τσάρλυ Προγνωστικά: Με απουσίες η Ζάλτσμπουργκ

Με νίκη η Τσέλσι εξασφαλίζει από απόψε το βράδυ την πρόκριση και την τελευταία αγωνιστική στο Στάμφορντ Μπριτζ, με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα κλειδώσει την πρώτη θέση, βάζοντας τα πράγματα σε μία λογική σειρά στον όμιλο.

Με σοβαρές απουσίες θα παραταχθούν οι Αυστριακοί: Εκτός είναι ο κεντρικός χαφ Καπάλντο, οι φορ Φερνάντο, Κοϊτά, ο πολύπειρος μπακ Ούλμερ και οι επιτελικοί χαφ Σούτσιτς, Καμερί. Πολλά λοιπόν τα προβλήματα, πειραματική η ενδεκάδα, μεγάλη η ευκαιρία της Τσέλσι να τελειώσει μία ώρα αρχύτερα με την υπόθεση πρόκριση. Το διπλό στο 1.77 στο μέσο όρο των εταιρειών.

Προγνωστικά Champions League: Για την πρώτη νίκη στο Σάντσεθ Πιθχουάν

Για τον 7ο όμιλο η Σεβίλλη υποδέχεται την Κοπεγχάγη (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Σαμπάολι έδωσε τη μάχη της το περασμένο Σάββατο με τη Ρεάλ, έχασε με 3-1, όμως πάλεψε και έδειξε πως προοδεύει με την αλλαγή προπονητή. Οι δύο ομάδες έχουν από δύο βαθμούς στον όμιλο και είχαν μείνει στο 0-0 στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Δανία.

Ο νικητής εξασφαλίζει την τρίτη θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας θα μπει με σοβαρό πλεονέκτημα η Κοπεγχάγη στην τελευταία αγωνιστική. Οι δύο ομάδες θα έχουν τους ίδιους πόντους, η Σεβίλλη ένα τέρμα πλεονέκτημα στη διαφορά τερμάτων, όμως θα πάει στην έδρα της Σίτι, ενώ η Κοπεγχάγη θα παίξει εντός έδρας με την Ντόρτμουντ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Και οι δύο ομάδες δεν τα πάνε καλά στο πρωτάθλημά τους. Η Σεβίλλη βρίσκεται στη 16η θέση, η Κοπεγχάγη στην όγδοη σε πρωτάθλημα 12 ομάδων, με ρεκόρ 5-3-6. Στον όμιλο οι Δανοί είναι ακόμη άσφαιροι (0-8 γκολ) και θα πάνε με σοβαρές απουσίες στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Δεν υπολογίζονται λόγω τραυματισμού ο αρχηγός Ζέκα, ο χαφ Φαλκ, ο βασικός στόπερ Βάβρο και ο έμπειρος μπακ Μπολίσεν. Επίσης είναι τιμωρημένος ο επιθετικός χαφ Στάμενιτς. Ακόμη, συνεχίζουν εκτός οι φορ Καραμόκο, Αμό, μπήκε στην αποστολή αλλά λογικά δεν ξεκινά βασικός ο κορυφαίος φορ της ομάδας, Κορνίλιους.

Η Κοπεγχάγη δεν έχει σκοράρει ακόμη στη διοργάνωση, έχει πολλές απουσίες και το γεγονός πως την κρατάς εύκολα στο μηδέν, μπορεί να βοηθήσει τη Σεβίλλη να πάρει την πρώτη της νίκη φέτος εντός έδρας, να εξασφαλίσει την πρόκριση στο Europa League και να φτιάξει ψυχολογία για την κούρσα που έχει να κάνει στο πρωτάθλημα, με στόχο να αρχίζει να βάζει ομάδες από κάτω. Ο άσος στο 1.54 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Δεν κινδυνεύει η 2η θέση, δεν παίζεται ο Χάλαντ

Για τον ίδιο όμιλο, η Μάντσεστερ Σίτι με έναν βαθμό στην έδρα της Ντόρτμουντ εξασφαλίζει την πρώτη θέση. Αντίστοιχα οι Γερμανοί με ισοπαλία τη δεύτερη. Η ισοπαλία είναι ένα σενάριο που θα άφηνε και τους δύο ευχαριστημένους.

Η αλήθεια όμως είναι πως δεν υπάρχει και κανένας λόγος να κλειδώσουν το παιχνίδι στο Χ (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Ακόμη και στο σενάριο να έχει κερδίσει νωρίτερα η Σεβίλλη την Κοπεγχάγη, για να αλλάξουν οι συσχετισμοί στον όμιλο και να βγει τρίτη η Ντόρτμουντ, θα πρέπει να χάσει η ίδια την τελευταία αγωνιστική από την αδιάφορη Κοπεγχάγη στη Δανία και παράλληλα η Σίτι να χάσει στην έδρα της από τη Σεβίλλη. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.

Στην πράξη ο όμιλος έχει ξεκαθαρίσει και η Σίτι θα πάει στο Βεστφάλεν με στόχο να επιστρέψει στις νίκες μετά το 0-0 στην Κοπεγχάγη, σε παιχνίδι που στράβωσε: Γκολ του Μαχρέζ που ακυρώθηκε από τον VAR, πέναλτι που χάθηκε και αποβολή, όλα αυτά στο πρώτο μισάωρο. Δεν μπορεί να αντέξει η Ντόρτμουντ το παιχνίδι της Σίτι και το δίδυμο Χούμελς, Ζίλε να σταματήσει τον Χάλαντ. Το διπλό στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ζάλτσμπουργκ - Τσέλσι: 2 (απόδοση 1.77), 19:45
  • Σεβίλλη - Κοπεγχάγη: 1 (απόδοση 1.54), 19:45
  • Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι: 2 (απόδοση 1.60), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ