TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ένα ασιατικό και μία ισοπαλία

Ο Μάρκο Ασένσιο μονομαχεί με τον Κρίστοφερ Ενκουνκού στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Λειψία στο Μπερναμπέου για το Champions League 2022/23
Ο Μάρκο Ασένσιο μονομαχεί με τον Κρίστοφερ Ενκουνκού στο παιχνίδι της Ρεάλ με τη Λειψία για το Champions League 2022/23 © 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα στο Champions League και επιλέγει μία βολική ισοπαλία και ένα ασιατικό.

Προτελευταία αγωνιστική των ευρωπαϊκών ομίλων αυτή την εβδομάδα και ξεκίνημα σήμερα με το πρώτο πακέτο των αγώνων του Champions League. Εξ ορισμού βέβαια είναι δύσκολο να βρεθούν δυνατά σημεία με στοιχηματική αξία σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης, το Total Betting πάντως ξεχώρισε ένα σωστό φαβορί και μια ισοπαλία όχι ακριβώς βολική αλλά που μάλλον δεν χαλάει καμία από τις δύο αντιπάλους.

Σεβίλλη – Κοπεγχάγη (19:45 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Φαβορί του 1.50 οι Ισπανοί και δεν μπορούμε να έχουμε πολλές διαφωνίες. Ισόβαθμες στην τελευταία θέση του ομίλου με δύο βαθμούς η Σεβίλλη και η Κοπεγχάγη, το σημερινό ματς αποτελεί κομβικό στο κυνήγι της τρίτης θέσης.

0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ματς των δύο ομάδων στη Δανία (πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι τα μεταξύ τους αποτελέσματα), την τελευταία αγωνιστική η Σεβίλλη πάει στο Μάντσεστερ για να παίξει με τη Σίτι ενώ η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Ντόρτμουντ, είναι ξεκάθαρο πως οι Ισπανοί θέλουν μόνο νίκη σήμερα ώστε να καπαρώσουν το εισιτήριο για το Europa.

Σαφώς άλλου επιπέδου ομάδα η Σεβίλλη, έκανε μεν πολύ κακό μπάσιμο στη σεζόν, όμως μετά την πρόσφατη αλλαγή στον πάγκο και την πρόσληψη του Σαμπάολι βγάζει σημάδια αντίδρασης και μπορούμε να την εμπιστευτούμε. Κι αν το 1,50 του άσου σού μοιάζει μικρό, μπορείς να σκεφτείς και την περίπτωση του ασιάτικου χάντικαπ στο -0,75, όπου με απλή νίκη της Σεβίλλης με ένα γκολ διαφορά κερδίζεις το μισό σου ποντάρισμα και σε νίκη από 2 γκολ και πάνω πληρώνεσαι στο φουλ.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Champions League

Λειψία – Ρεάλ (22:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24). Αυτό είναι το πιθανό Χ που σου είπαμε στον πρόλογο, και πιάσε μια βαθμολογία για να δεις το σκεπτικό. Ρεάλ πρώτη με 10 πόντους, Λειψία δεύτερη με 6, Σαχτάρ τρίτη με 5 και Σέλτικ τελευταία με 1, ενώ ο όμιλος κλείνει την άλλη εβδομάδα με τα Ρεάλ – Σέλτικ και Σαχτάρ – Λειψία.

Η Ρεάλ έχει ήδη προκριθεί και θέλει απλώς να εξασφαλίσει και την πρωτιά, δηλαδή έναν ακόμη πόντο. Προφανώς και έχοντας τη Σέλτικ στη Μαδρίτη στο φινάλε, δεν πρόκειται να κινδυνεύσει, όμως Ρεάλ είναι, θέλει να ξεμπερδεύει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Από την άλλη, ο πόντος για τους Γερμανούς δεν είναι το ιδανικό σενάριο, όμως είναι σαφώς καλύτερος από μια πιθανή ήττα. Αν η Λειψία πάρει όντως το Χ από τη Ρεάλ σήμερα (μια Ρεάλ που παρεμπιπτόντως ταξίδεψε χωρίς Μπενζεμά, Μόντριτς και Βαλβέρδε), τότε την τελευταία αγωνιστική θα κρατά την τύχη της στα χέρια της: Σε περίπτωση που η Σαχτάρ νικήσει στη Σκωτία, θα χρειάζεται νίκη επί των Ουκρανών, ενώ σε περίπτωση που η Σέλτικ κόψει βαθμό ή βαθμούς από τη Σαχτάρ θα της αρκεί και το Χ.

Και για να δεις καθαρά τη διαφορά που κάνει ο πόντος σήμερα, σε περίπτωση που η Λειψία χάσει, τότε θα παίζει για δύο αποτελέσματα στην τελευταία αγωνιστική μόνο αν η Σαχτάρ χάσει στη Σκωτία.

Αν βέβαια νικήσει σήμερα η Λειψία, τα πράγματα θα είναι σαφώς καλύτερα, αφού με νίκη των Σκωτσέζων στο άλλο ματς εξασφαλίζει άμεσα τη 2η θέση, ενώ σε περίπτωση Χ2 στη Γλασκώβη θα θέλει έστω ένα Χ στο φινάλε. Αλλά το να κερδίσεις τη Ρεάλ, έστω και αν οι Μαδριλένοι είναι χαλαροί και με απουσίες, δεν είναι απλό πράγμα. Και σε τέτοιες περιπτώσεις καλό είναι να κυνηγάς το μίνιμουμ, για να μην τα χάσεις όλα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεβίλλη – Κοπεγχάγη: -0,75 Σεβίλλη (απόδοση 1.65) 19:45
  • Λειψία – Ρεάλ: Χ (απόδοση 3.70) 22:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, από το Champions League αλλά και tips για όλα τα πρωταθλήματα από τη Νορβηγία μέχρι και την Ιαπωνία, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ