TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Προγνωστικά: Αξιοποιώντας τους δύο χαμένους βαθμούς της Τότεναμ

Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τότεναμ.
Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπρούνο Φερνάντες πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Τότεναμ. © 2022 DAVE THOMPSON/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ αναλύει στοιχηματικά τις αναμετρήσεις Τσέλσι - Μπόρνμουθ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Νότιγχαμ και ποντάρει σε δύο combo.

Η ισοπαλία της Τότεναμ, δίνει το δικαίωμα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι να κερδίσουν έδαφος στη μάχη που δίνουν για την πρώτη τετράδα της Premier League.

Έχει έδαφος να καλύψει

Η Τσέλσι έκλεισε με τρεις ήττες στη σειρά το πρωτάθλημα, πριν τη διακοπή για το Μουντιάλ και έχει έδαφος να καλύψει. Ο Πότερ για να μπορέσει να χτίσει το καλοκαίρι τη δική του Τσέλσι, θα πρέπει να έχει πετύχει το μίνιμουμ στόχο, που είναι να βγει η ομάδα στο Champions League. Μετά τη χθεσινή ισοπαλία της Τότεναμ με την Μπρέντφορντ, μπορεί να μειώσει τη διαφορά στους 6 βαθμούς από την τέταρτη θέση, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο (19:30 Novasports Premier League, Live από το SPORT24).

Υπάρχουν δύο βατά παιχνίδια με Μπόρνμουθ εντός και Νότιγχαμ εκτός, που η Τσέλσι πρέπει να τα κερδίσει για βαθμολογικούς και ψυχολογικούς λόγους. Η Μπόρνμουθ με την χειρότερη διαφορά στα xGoals απ' όλες τις ομάδες της Premier βρίσκεται στην 14η θέση και λογικά θα αρχίσει να διορθώνει προς τα κάτω. Ο άσος με over 1,5 βρίσκεται στο 1.60 στο μέσο όρο των εταιριών.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στον πόντο από την τετράδα με ένα παιχνίδι λιγότερο

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει τη δυνατότητα να πλησιάσει στον έναν βαθμό την Τότεναμ, έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο. Ο Τεν Χαγ έχει απουσίες στην άμυνα, καθώς δεν είναι ακόμη διαθέσιμοι οι Βαράν και Μαρτίνες, που ήταν αντίπαλοι στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Είτε λοιπόν, θα ξεκινήσει ο Μαγκουάιρ δίπλα στον Λίντελόφ, είτε θα κατέβει στους στόπερ ο Κασεμίρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σε κάθε περίπτωση, μοιάζει βατός αντίπαλος για τη Γιουνάιτεντ, η Νότιγχαμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Σημαντική η απουσία του Χέντερσον στους φιλοξενούμενους, καθώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στην ομάδα που ανήκει. Καμία ομάδα δεν εξαρτάται τόσο από τον τερματοφύλακά της, όσο η φετινή Νότιγχαμ. Ο άσος με over 1,5 στο 1.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τσέλσι - Μπόρνμουθ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.60), 19:30
  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.50), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ