ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Αγγλία: Επτά γκολ φέτος ο Ράσφορντ στο Ολντ Τράφορντ

Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Manchester United's Marcus Rashford celebrates after scoring his side's opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and West Ham United at Old Trafford stadium in Manchester, England, Sunday, Oct. 30, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Το πρώτο της παιχνίδι για την Premier League μετά από 1,5 μήνα δίνει απόψε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που φιλοξενεί στο Ολντ Τράφορντ τη Νότιγχαμ (22:00 Novasports Premier League, Live από το SPORT24). Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η πρώτη των δύο ομάδων μετά από σχεδόν 24 χρόνια. Τελευταία φορά συναντήθηκαν στο Σίτι Γκράουντ τον Φεβρουάριο του 1999, όταν η Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει με 8-1 τη Φόρεστ.

Οι "κόκκινοι διάβολοι" επέστρεψαν στη δράση, μετά το Μουντιάλ, επικρατώντας εντός έδρας της Μπέρνλι, την περασμένη Τετάρτη για τον τέταρτο γύρο του Λιγκ Καπ. Στο πρωτάθλημα, η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της εντός έδρας (4-1-0) και βρίσκεται στο -4 από την τέταρτη Τότεναμ, έχοντας δύο ματς λιγότερα συγκριτικά με τα “σπιρούνια”.

Εν ολίγοις, η Γιουνάιτεντ έχει απόψε την ευκαιρία, αν κερδίσει τη Νότιγχαμ, να μειώσει στο -1 από την τετράδα. Για τους “κόκκινους διαβόλους” είναι εξαιρετικά σημαντικό να πάρουν τα επόμενα τρία ματς με Νότιγχαμ, Γουλβς και Μπόρνμουθ, πριν υποδεχθούν τη Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ, στις 14 Ιανουάριου.

Στον αντίποδα, η Νότιγχαμ είναι στην προτελευταία θέση της κατάταξης, όμως πήγε στη διακοπή με χαμόγελα, αφού μάζεψε τέσσερις βαθμούς στα δύο ματς με Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας. Μάλιστα, την περασμένη Τετάρτη, κέρδισε εμφατικά με 4-1 εκτός έδρας την Μπλάκμπερν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ.

Το κακό για το σύνολο του Στιβ Κούπερ είναι ότι έχει πολύ δύσκολο εορταστικό πρόγραμμα, αφού μετά το παιχνίδι στο Ολντ Τράφορντ, υποδέχεται την Τσέλσι, την Πρωτοχρονιά. Μέχρι στιγμής, η Νότιγχαμ έχει μαζέψει 13 βαθμούς, εκ των οποίων οι 11 στο Σίτι Γκράουντ. Εκτός έδρας έχει πάρει ισοπαλίες από Έβερτον και Μπράιτον και γνώρισε πέντε ήττες. Σε συνολικά επτά παιχνίδια μακριά από το κοινό της, έχει πετύχει μόλις ένα γκολ, στο Γκούντισον Παρκ.

Για το αποψινό ματς, ο Κούπερ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον πολύτιμο γκολκίπερ Χέντερσον, διότι ανήκει στη Γιουνάιτεντ. Με δεδομένο ότι είναι αμφίβολος ο αναπληρωματικός Χένεσι, μπορεί η Φόρεστ να παραταχθεί με τον τρίτο της τερματοφύλακα, τον Τζόρνταν Κλίφορντ Σμιθ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σε κάθε περίπτωση, ο άσος έχει το προβάδισμα και για αυτό προσφέρεται μόλις στο 1.30. Μπορεί όμως να ξεπεράσει το 2.50 σε συνδυασμό με το anytime του Μάρκους Ράσφορντ.

Ο 25χρονος επιθετικός είναι φέτος ο πρώτος σκόρερ της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα με τέσσερα γκολ. Επίσης, πέτυχε τρία τέρματα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, με την εθνική Αγγλίας, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ενώ σκόραρε και στο πρόσφατο παιχνίδι για το Λιγκ Καπ με την Μπέρνλι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Συνολικά, ο Ράσφορντ έχει πετύχει φέτος εννιά γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, εκ των οποίων τα επτά στο Ολντ Τράφορντ. Εντός έδρας λοιπόν, ο διεθνής Αγγλος στράικερ είναι πολύ πιο παραγωγικός και απόψε αναμένεται να είναι η υπ' αριθμόν ένα απειλή για την άμυνα της Νότιγχαμ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ: 1 & Ράσφορντ Anytime (απόδοση 2.55), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ